Terelu Campos reconeix que tenen un germà secret: "Mai no hem parlat d'ell"

Antonio David Flores ha obert la capsa de Pandora. El col·laborador de 'Sálvame' va voler defensar la seva filla amb un atac contundent contra la família Campos. Després que una de les filles critiqués Rocío Flores, ell va tenir clar què havia de fer per carregar contra ella: treure a la llum un secret que podria fer mal. Ho va dir obertament en el programa: "Terelu Campos i Carmen tenen un germà secret que viu a Màlaga. Per què no parleu d'ell, eh? Teniu el cul ple de m...". 

En un primer moment es va donar per fet que es referia a un fill de María Teresa, el que les envoltava de molta expectació mediàtica. 'Viva la vida' ha aprofitat que té les dues germanes en plantilla per preguntar-les directament si era una informació certa. La resposta? Sorprenent: "Sí, és cert que tenim un germà".

Ara bé, amb matisos. I és que no es tracta d'un fill secret o il·legítim de María Teresa Campos, sinó del seu antic marit: "El nostre pare té un fill i no ho havíem dit mai, és cert. Però és un fill anònim i la seva mare també és anònima, per això havíem optat per no parlar-ne. Ell no vol ser conegut, per la qual cosa hem respectat la seva decisió. No volem amagar-lo, simplement respectem que el nostre pare mai no va ser públic i que la seva mare també és anònima".

Carmen Borrego a 'Viva la vida'   Telecinco

Carmen Borrego a 'Viva la vida' / Telecinco

 

"Si una persona no s'ha aprofitat de tenir dues germanes famoses, doncs té tot el dret per continuar sent anònim. Volem que els nostres companys respectin aquest anonimat, perquè estic segura que entenen perfectament que hi ha gent que no vol participar d'això", deixava clar Terelu. Caldrà esperar per veure si els companys respecten la seva decisió o si comencen a investigar la vida d'aquest germà malgrat la seva súplica. 

Més informació
 

Comentaris