La filla de Terelu Campos es defensa: "Mai no he fet apologia de l'anorèxia"

La filla de Terelu Campos es troba al centre de la diana mediàtica des que un col·laborador de 'Sálvame' assegurés que l'havia sentit insultant gratuïtament a Lydia Lozano. Aquesta informació ha donat ales al programa del cor per criticar-la sense pietat, el que provocava que aquest dilluns María Teresa Campos truqués al programa en directe per demanar respecte.

Alejandra Rubio segueix molt activa a Instagram malgrat la polèmica. La jove influencer està perdent la vergonya a parlar davant de càmera, el que ha demostrat en un directe que ha fet amb els seus seguidors.

 

Allà s'ha atrevit a parlar d'un dels temes que més l'han afectat aquestes últimes setmanes: les crítiques que ha rebut pel seu físic. Molts detractors l'han acusat d'estar anorèxica i massa prima. És per això que ha volgut justificar-se: "No pareu de preguntar-me quant peso... Peso 43 kg. Estic aquí, és la meva constitució. Ara començareu a criticar-me. Però el que és cert és que estic engreixant un munt durant el confinament. Menys mal, perquè sí, he d'engreixar. He pujat de pes, però encara no és prou".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Felicidad🖤

Una publicación compartida de ALX 🖤 (@alerubioc) el

Una sinceritat que molts han agraït, però que no ha aconseguit que cessin els insults per aquest tema: "S'ha dit que jo estava incitant a les noies a estar com jo i que feia apologia de l'anorèxia. Si jo estigués malalta de debò i m'haguessin dit això, m'haurien fet molt de mal i m'haurien enfonsat. Em va impactar de tal manera que no em vaig presentar a la selectivitat. Estava tan trista i sense ganes de fer res... Em vaig adonar que no tothom és bo. Van anar a fer-me mal i ho van aconseguir". Una polèmica que encara la persegueix, però que vol deixar enrere per fi.

Més informació
 

Comentaris