Terelu Campos deixa ‘Sálvame’ amb Jorge Javier insultant la seva germana

Terelu Campos ha acudit al 'Sábado Deluxe' per acomiadar-se de l'audiència. Per què ha decidit deixar el programa? És cert que no tornarà? Eren moltes les preguntes que envoltaven aquesta conversa, la que ha fet que aconseguissin un espectacular 19% de share. Això incrementa els beneficis del programa, que en aquesta ocasió han anat íntegrament a la cadena. I és que recordem que Terelu no volia concedir aquesta entrevista, que ho ha fet obligada perquè Telecinco volia cobrar-se un deute que els hi devia.

Una setmana després d'anunciar que deixa la feina, s'ha assegut al 'Deluxe' per explicar els motius. Ha format part de l'equip durant nou anys, però això no és suficient com per convèncer-la de continuar: "Marxo perquè ha arribat un punt en el qual ja no podia seguir. He patit molt, i ara no estic parlant de 'Sálvame'. Aquests set mesos han estat durs i potser ha contribuït al fet que no pugui més", deixava caure referint-se al seu segon càncer de pit.

Jorge Javier i Terelu  Telecinco

Jorge Javier i Terelu / Telecinco

"Tinc por al futur, però tinc molta il·lusió i ganes. Tinc esperances i moltes ganes de lluitar. Això sí, econòmicament estic fatal. Per sobreviure, si he de vendre la meva casa, doncs ho faré. Per un cop vull ser egoista, no marxo per culpa de Kiko Hernández ni de ningú. Vull prioritzar-me. Si em truqués Ana Rosa? Doncs hi aniria, perquè 'Sálvame' és dur".

Jorge Javier va intentar deixar oberta la porta perquè la filla de María Teresa Campos torni algun dia, i és que va dir-li que creu que el problema és que s'ha reincorporat massa ràpid després de les últimes operacions: "Irreversible només hi ha la mort", contestava ella místicament.

Terelu  Telecinco

 Telecinco

L'entrevista va ser molt suau i tendre, el que no deixa de sorprendre. I és que les últimes intervencions de Terelu havien estat d'allò més tenses perquè es queixava del maltractament que han fet a la seva germana Carmen. Les ganes de marxar-se del programa van venir-li, precisament, en veure com la tractaven... I ara marxa tan contenta i sense cap rancor?

 

Carmen Borrego també ha deixat definitivament el programa, una feina que ha deixat per començar a col·laborar a 'Viva la vida'. Precisament ahir també va ser el seu primer dia, en en qual va estar criticant obertament els seus companys de 'Sálvame'.

Sobre això ha volgut parlar Jorge Javier, que l'ha deixada autènticament verda davant de Terelu: "Les declaracions que ha fet són dignes d'una persona que està desequilibrada. No mesura les paraules. Està en una espiral... Si hi hagués un mínim d'intel·ligència, hauria canviat l'entrevista pel diumenge per no fer-te a tu una p... La teva germana ha aconseguit que ens sentim menys propers a les Campos. Qui ha estat treballant 9 anys amb nosaltres has estat tu. T'estimem. Crec que t'han fet una put... molt gran". 

Jorge Javier Vázquez  Sábado

Telecinco

Unes dures paraules que acabaven amb l'última entrevista de Terelu com a col·laboradora de 'Sálvame'. Serà definitiu de debò?

Més informació
 

Comentaris