El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos, enfurismada, deixa ‘Sálvame’ per sempre: “No participaré més, no val tot”
  • CA

Sembla que la plantilla de ‘Sálvame‘ segueix reduint-se… Després de l’abandonament de Carmen Borrego, la filla de María Teresa Campos, ara arriba el torn de la seva germana. Terelu Campos no pot més i amenaça d’anar-se’n per sempre del programa del cor. Aquesta Setmana Santa, els col·laboradors han estat molt cruels amb la gran de les Campos, que s’ha sotmès a una nova intervenció de la papada. Els atacs han estat constants i molt cruels, el que han fet que Terelu esclatés i demanés que respectin la germana.

 

Després d’uns dies de vacances, Terelu ha tornat a plató i s’ha trobat amb un ambient d’allò més tens. L’han interrogat sobre el paper de Carmen a ‘Sálvame Okupa’ i li han preguntat si és veritat que estava tan malalta o és que volia marxar abans de vacances. Terelu, enfadada, va negar-se a veure les imatges del tartazo que van fer-li a la germana, el que ha començat amb l’esbroncada: “No vull veure-ho. No vull veure una cosa que em pot fer mal. Tinc molts anys i tinc molt recorregut professional darrere. He patit coses que pateixen moltes persones i vull intentar evitar patir. Només parlaré de mi, perquè sóc la que de moment sóc aquí. És la meva germana i per descomptat que he parlat amb ella. Però no ho diré”. 

 

Terelu Campos marxa del plató de 'Sálvame'
 | Telecinco

 

Belén Esteban volia brega, per la qual cosa va començar a criticar Terelu davant la seva actitud pacífica. La Campos no volia donar gaires detalls, però va intentar justificar la germana: “Només m’ha dit com se sent i crec que està enfadada amb Belén Rodríguez perquè no s’ha sentit recolzada per ella quan estava malalta i quan va passar això del pastís”. 

 

En tornar de publicitat, les càmeres van enfocar Terelu amb els ulls plens de llàgrimes. Per què? Per una dura conversa amb Belén Esteban que va venir abans d’una altra amb Lydia Lozano. El resultat? Terelu Campos sortint de plató, fora de si i completament enfonsada: “No puc més. Quin és el delicte que ha comès la meva germana? S’ha d’atacar així la gent? No penso participar en això perquè és la meva germana. Una cosa és la meva salut i una altra el programa. I com que us dona igual… Creieu que tot és un espectacle i no val tot. El mal pel mal no val”. 

 

 

El programa va marxar a publicitat en un intent de calmar els ànims, però en tornar ja no es veia Terelu. Kiko Hernández va ser l’encarregat de donar la notícia: “Terelu m’ha dit que abandona el programa per sempre“. Serà veritat? O acabarà perdonant els companys? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa