‘Sálvame’ es venja de Terelu Campos: l'obliguen a parlar sense cobrar

Terelu Campos ha pres una dràstica decisió, deixar 'Sálvame' després de gairebé deu anys. Han estat molts els motius que l'han pres a voler canviar de feina, encara que és comprensible després de tot el que ha hagut d'aguantar a Telecinco.

Que li llencessin un pastís a la cara de la seva germana per humiliar-la va ser la gota que va vessar el got. Carmen va lamentar que havia hagut d'anar a l'hospital per culpa del cop -ja que s'havia operat poc abans de la papada i encara tenia la zona sensible-. Ells, en comptes de demanar perdó, van riure's davant seu. Una nova mostra de poca sensibilitat que va afartar les germanes Campos, que anunciaven que ja en tenien prou i que deixaven la feina.

Terelu Campos  Telecinco

Terelu Campos / Telecinco

Divendres passat Terelu va marxar de plató plorant i ja no se l'ha tornat a veure per allà. Ara bé, va sorprendre molt que el programa anunciés que concediria una entrevista al 'Deluxe' d'aquest dissabte. Havia decidit tornar? 

 

Sembla que no, sinó que hi anirà per acomiadar-se formalment dels companys i de l'audiència en una conversa que aprofitarà per explicar quins són els motius concrets de la seva decisió. Fins aquí, podria tenir certa lògica. El problema és que la col·laboradora no vol fer-ho. És el programa qui l'hauria obligat, tal com treu a la llum 'El Español'.

 

Sembla que fa un temps, Terelu va demanar que li avancessin el sou i encara no havia tornat els diners que devia. Què ha fet 'Sálvame'? Obligar-la a concedir una entrevista al 'Deluxe' per recuperar els diners -i embutxacar-se'n més, segur-. I és que l'expectació és immensa, per la qual cosa és probable que la cadena guanyi fins a 20.000 € per aquestes dues hores d'entrevista. En comptes de donar-li a ella, se'ls quedaran.

Accedirà a fer-ho, doncs? O realment no li donen opció a no fer-ho? Serà una entrevista tensa? O intentarà marxar de bones?

Més informació
 

Comentaris