Terelu Campos i Carmen Borrego toquen fons després de la ruptura de María Teresa i Edmundo

La polèmica no deixa descansar a les Campos. Una després de l'altra i així constantment, sembla que els problemes s'han instal·lat en les seves vides i no estan disposats a deixar-les tranquil·les. L'últim a aparèixer: la ruptura de María Teresa Campos amb Edmundo Arrocet, el que ha suposat una patacada absoluta per al clan.

Completament enfonsades anunciaven Terelu i Carmen Borrego la ruptura definitiva de la seva mare amb l'humorista, després que aquest la deixés a través d'un missatge de Whatsapp. Una setmana després sembla que la notícia ha acabat per enfonsar a les televisives germanes.

Primer va ser Carmen Borrego, qui durant la tarda de dissabte al programa 'Viva la vida' va acabar abandonant el plató i molt enfadada amb la resta de col·laboradors, mostrant la seva pitjor cara.

I aquest diumenge li va tocar el torn a Terelu Campos, qui en arribar a les instal·lacions de Mediaset va ser preguntada per una reporter de Socialité, a la qual no va voler respondre en cap moment. Segons ha confirmat el programa, en entrar la sala de maquillatge es va trencar i es va posar a plorar

 

Després en el plató del programa que presenta Emma García va reconéixer estar afectada i dolguda, sense voler pronunciar-se molt més sobre aquest tema.

 

Comentaris