Es fa viral un vídeo de Terelu Campos ballant sense vergonya

La filla de Terelu Campos està ajudant mare i àvia a acaparar titulars. Alejandra Rubio s'ha convertit en influencer gràcies a la fama de la seva família, el que fa que tot el que fa estigui envoltat d'expectació. Té un munt de seguidors, el que ha provocat que es fessin virals els vídeos que ha publicat de María Teresa i Terelu ballant sense vergonya.

Els seguidors de les periodistes mai no les havien vist així, el que converteix els vídeos en tendència a la xarxa. Tots els volen veure i comentar, el que ha tornat a passar aquest cap de setmana. 

Terelu Campos, ballant en una discoteca  instagram

Terelu Campos, ballant en una discoteca / Instagram

La filla de Terelu publicava fa unes setmanes un vídeo de la seva mare ballant a una discoteca, mentre que a última hora d'aquest diumenge publicava unes imatges en les quals se la veia a ella mateixa ballant amb un amic... i Terelu afegint-se més endavant.

 

D'aquesta manera tan divertida, desvergonyida i original han volgut desitjar un bon Nadal. En el vídeo se'ls veu ballant 'El anillo' de Jennifer López, una cançó amb molt de ritme a la qual s'uneix Terelu sense pensar-s'ho. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FELIZ NAVIDAD🖤 @alerubioc @alessgibaja

Una publicación compartida de TERELU CAMPOS OFICIAL (@terelubcampos) el

Un vídeo que ha aconseguit un munt de reaccions i que torna a demostrar com d'unides que estan mare i filla. 

Més informació
 

Comentaris