El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos anuncia que ja està curada del càncer de mama
  • CA

 

La col·laboradora del programa “Sálvame” i filla de la periodista María Teresa Campos, Terelu Campos, ha donat aquest dimecres una molt bona notícia. Ha estat precisament durant l’emissió de “Sálvame” quan Terelu ha dit que per fi està curada del càncer de pit que li van diagnosticar l’any 2012, després que el presentador, Jorge Javier Vázquez, li entregués un ram de flors grogues: “No m’esperava això”, ha dit això, i immediatament s’ha posat a plorar. 

Entre llàgrimes i amb el ram de flors a la mà, Terelu ha explicat: “M’ho van dir la setmana passada, i és una sensació molt estranya, entre alegria i por”. “A més, els últims mesos han estat horribles. Quan més por he tingut ha estat ara. Es va apoderar de mi la idea que passaria alguna cosa i no arribaria a la primera etapa del final. I no podia parar de pensar-hi”, ha confessat la filla de María Teresa Campos.

 

Fes clic aquí per veure el vídeo del moment en què Jorge Javier Vázquez entrega un ram de flors a Terelu i quina és la seva reacció. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa