Relat dur de la filla de Terelu Campos: "He patit assetjament escolar”

La filla de Terelu Campos ha aconseguit fer-se un lloc com a influencerAlejandra Rubio destaca pel seu peculiar estil rock, amb el color negre com el més repetit en el seu vestidor. Oberta, sincera i sense pèls a la llengua: vol trepitjar fort i fer-se un lloc en el món televisiu. El primer pas? Protagonitzar un canal de Mtmad en el qual comparteix detalls de la seva vida.

L'últim vídeo que ha publicat ha deixat les seguidores amb el cor en un puny, per això. I és que ha confessat per primer cop que ha patit assetjament escolar.

 

Alejandra Rubio  Europa Press

Alejandra Rubio /  Europa Press

"Durant l'època de cinquè-sisè de Primària, les nenes van començar a portar-se molt malament amb mi. Sempre m'excloïen dels grups i era jo la marginada. No entenc per què, però els hi queia malament", comença visiblement compungida.

Assegura que ja ho ha superat i que mai no li va donar gaire importància: "De fet, una de les nenes amb qui vaig tenir problemes després va ser una de les meves millors amigues. Però va haver-hi nenes que es van portar bastant malament amb mi. A més a més, jo tampoc no era sant de devoció dels professors...".

Alejandra Rubio   MTMAD

Fes-hi clic per veure el vídeo /  MTMAD

 

Una situació que creu que es va produir quan les nenes van assabentar-se que la seva mare era Terelu Campos: "Les mares de les meves companyes les influenciaven perquè no s'ajuntessin amb mi". Farta dels constants menyspreus, van decidir canviar d'escola: "Vaig anar a un altre institut amb gent menys uniformada i santa i més espavilada". 

Una nova filla de famosa que pateix les conseqüències de l'assetjament escolar... 

Més informació
 

Comentaris