El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tensió amb Edu Soto al programa de costura de TVE: “No em toquis els ous. Ves a cagar!”
  • CA

TVE ha acomiadat la segona temporada de ‘Maestros de la Costura‘ en una final molt intensa. Després d’un concurs amb molta tensió, els dissenys de Rosa han aconseguit convèncer l’exigent jurat per coronar-la com a guanyadora. La sevillana ha regnat en una de les proves més complicades del reality, confeccionar un vestit de núvia. 

 

 

Per tal de superar aquest repte, el programa deixava als tres finalistes comptar amb l’ajuda d’un còmic. El cas d’Amparito, que ha estat acompanyada d’Edu Soto, ha estat el que més ha cridat l’atenció… De fet, a la xarxa es va arribar a parlar més d’aquesta parella que del resultat final del concurs. Però per què?

 

Edu Soto a 'Maestros de la Costura'
Edu Soto a ‘Maestros de la Costura’ | TVE

 

El caràcter divertit de Soto agrada a molts, però sembla que no té a Lorenzo Caprile entre els seus principals fans. I així s’ha demostrat després d’unes quantes esbroncades… El jurat li va cridar l’atenció un parell de cops, ja que considerava que en comptes d’ajudar la finalista, l’estava distraient: “Tu no facis molt xou, que no m’impressiones amb això. Fes el favor de prendre’t aquesta prova seriosament, que això no és ‘Maestros del Humor’, es ‘Maestros de la Costura’ i Amparito s’està jugant el passar a la final o no”.

 

Lorenzo Caprile a 'Maestros de la Costura'
Lorenzo Caprile a ‘Maestros de la Costura’ | TVE

 

El còmic, en veure’l tan seriós i enfadat, va quedar-se sense paraules. Això sí, la concursant va defensar-lo: “Estigues tranquil, Caprile, que ho farem molt bé avui”. 

 

 

Això sí, el pitjor de tot plegat encara no havia arribat. Edu Soto va canviar d’estratègia i va dedicar-se a fer la guitza als altres còmics per distreure’ls, el que va acabar amb una nova esbroncada. Pepón Nieto i Fernando Tejero van mostrar-se molt enfadats, però va ser aquest segon qui més ho va evidenciar. I és que davant les insistents bromes de Soto, Tejero va esclatar: “No em vinguis a tocar els collons. Ves a cagar ja!“. 

 

L’altre va pillar que no estava d’humor, amb la qual cosa va tornar al seu lloc de feina per intentar ajudar Amparo a passar a la final; però no ho va aconseguir… Van ser les distraccions del còmic un desavantatge? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa