Exercici de transparència de Tania Llasera: teràpia, complexos i pors

Tania Llasera ha dit adeu a Mediaset aquesta setmana després d'onze anys lligada a la cadena. Ha estat una de les presentadores més simpàtiques i carismàtiques dels últims anys, el que demostra especialment en els seus posts a Instagram. Gràcies a això ha aconseguit una autèntica legió de fans, que avui omplen el seu perfil de missatges d'aplaudiments davant l'escrit sincer que ha escrit.

Sempre s'ha mostrat natural i transparent pel que fa al seu cos amb corbes, però també sobre la maternitat o el seu caràcter. Doncs bé, ara ha anat més enllà i ha compartit alguns dels seus secrets més inconfessables.

Amb una foto amb la cara pintada per la seva filla, ganyota i despentinada. Una fotografia que acompanyava perfectament el text transparent que ha volgut compartir: "No m'agraden les sorpreses. Sóc generosa i m'agrada més estar a casa que al carrer. Quan fa mal temps, cuino molt. No m'agraden les llaminadures però m'encanta la xocolata en totes les seves formes. No tinc un estil definit de música, m'agrada tot. No sóc molt melòmana. M'agrada anar sola al cinema i també dinar sola. No em pentino amb una pinta des de fa 20 anys. Em toco molt els cabells. Tallo els cabells a tota la família. Compro tot de 2 en 2 al supermercat. Sóc brutalment honesta. Sempre deixo bona propina, vaig ser cambrera durant molts anys. Em fan por les aranyes i les serps. Els taurons també. M'avorreix sobiranament la política. No m'agrada lligar des de mai".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hola mi nombre es Tania María Llasera Alberdi. Me flipa conducir, con las ventanas bajadas y la música a tope. Tengo un problema en un ojo y me duele mucho si bebo, al día siguiente. Así que ya no bebo casi. No me gustan las chuches pero me alucina el chocolate en todas su formas. Soy de tigretón, conguitos y M&Ms marrones. Soy cancer ascentente Virgo y luna en Gemini’s. En el eneagrama soy un 8 como una catedral. Más a la 7 que a la 9. En Numerologo a estoy en año 5 y soy un 9 a la 7. Si, soy muy ‘hierbas’ cada vez mas. No soy muy cariñosa, tampoco me gustan las sorpresas. Soy muy generosa y me rodeo de poca buena gente. Me gusta el petit comité. Soy más casera que callejera. Cuando hace malo cocino mucho. Cuando hace bueno me doy un buen paseo con música. No tengo un estilo definido de música. Me gusta todo. No tengo ni canción, ni película favorita. No soy muy melomana. Me gusta mucho el cine, las series y los libros. Me gusta ir al cine sola y comer sola también. Me gusta mucho estar sola. Jajjaja He pasado 8 años de terapia. El dinero mejor invertido de mi vida. No me peino desde hace 20 años con un peine. Me tocó mucho el pelo. Me maquillo cada día, me gusta verme bien. Soy muy apañada, corto el pelo a toda la familia. A mi misma también a veces. Me corto un poco cada día casi. Compro todo de 2 en 2 en el supermercado y siempre me paso. Siempre dejo una buena propina. Fui camarera muchos años. Soy brutalmente honesta. Y muy bocazas a veces. No me gusta cotillear. No me interesa. Atraigo gente muy guay. De verdad 💘 Tengo complejos como todas: mi tripa flácida, mis tobillos enormes o mis pies feos son algunos. Soy una maniática sonora. Hay muchas voces o ruidos que me cuestan mucho. Mis colores favoritos son amarillo y naranja desde pequeña. Mi comida favorita es la tortilla de patata recién hecha con cebolla y poco hecha y la tarta de queso de mi mami. Me flipan las sopas y el gazpacho. El pan me pierde y odio el pescado que huele como el arenque. Me dan miedo las 🕷 arañas y las serpientes. Los tiburones también. No me gusta ligar desde nunca. Me aburre la politica soberanamente. Ala!

Una publicación compartida de ⚡️Tania Llasera⚡️ (@taniallasera) el

Un escrit que ajuda molt a poder-la conèixer millor, com les següents confessions encara més íntimes: "He passat 8 anys de teràpia, els diners millor invertits de la meva vida. Tinc un problema en un ull i em fa molt de mal l'endemà si bec, per això gairebé no bec mai. Tinc complexos com totes, des de la meva panxa flàccida als meus turmells enormes o els meus peus lletjos". 

 

Totalment sincera en un exercici de transparència que pocs famosos s'atrevirien a fer. 

Més informació
 

Comentaris