Nu reivindicatiu de Tania Llasera: "No cal que t'agradi cada part del teu cos"

Tania Llasera és una de les famoses més compromeses amb el moviment body positive. La presentadora reivindica que totes les dones haurien de sentir-se còmodes amb el seu cos, sense importar el cànon establert ni les crítiques que puguin arribar a rebre. Ella sempre s'ha mostrat desvergonyida a l'hora d'ensenyar la seva figura, el que no deixa de fer malgrat els comentaris sobre el seu sobrepès. En una publicació molt sincera, ha volgut dirigir-se a totes aquelles noies que no s'atreveixen a publicar fotografies amb poca roba.

Ha volgut mostrar-se al natural amb un nu reivindicatiu: completament despullada i d'esquenes, amb una icona a sobre del cul per lluitar contra la censura d'Instagram. L'objectiu? Com dèiem, animar totes a estimar-se una mica més: "Penso que el moviment body positive a vegades pot ser una mica tòxic per a mi. No m'agrada estar obligada a agradar-me cada segon. No tot el meu cos m'agrada. No tota la meva personalitat m'encanta. Hi ha estones que no em suporto ni jo mateixa. Hi ha moments en els quals em sento una deessa i moments en els quals em detesto. Sóc humana i vaig a estones, com imagino que gairebé tots i totes".

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Encuentro que el movimiento #bodypositive a veces puede ser algo tóxico para mí. No me gusta estar obligada a gustarme a cada segundo. No todo mi cuerpo me gusta. No toda mi personalidad me flipa. Hay ratos que no me aguanto ni yo. Hay momentos que me siento una diosa y momentos que me detesto. Soy humana y voy a ratitos como imagino que casi [email protected] Indagando por internet he encontrado un término que creo que es muy positivo y que me define: #bodyneutral se llama. La neutralidad del cuerpo: el cuerpo que tengo que lleva donde quiero, y hace mil cosas por mí. Estoy agradecida por la salud que tengo y lo bien que funciona todo aquí dentro y por fuera también. Pero un brazo es un brazo...no estás obligada a adorarlo, ni a odiarlo tampoco; puede simplemente existir de manera neutral. Me apunto a esta manera de verme sin juicio positivo o negativo. Mi cuerpo es neutral y lo quiero a ratos y a ratos no y eso está bien. Es normal, soy normal y es normal que cambie de opinión. Descubrir #LaNeutralidadDeMiCuerpo ha sido revolucionario para mí, espero que para tí también. Repite conmigo: yo soy Suiza, neutral.🇨🇭

Una publicación compartida de ⚡️Tania Llasera⚡️ (@taniallasera) el

 

Davant d'això, proposa que ens centrem en un altre moviment: "He trobat un terme que crec que és molt positiu i que em defineix. Es diu body neutral. La neutralitat del cos, el cos que tinc que em porta on vull i fa mil coses per mi. Estic agraïda per la salut que tinc i perquè tot funciona molt bé aquí dins i a fora també. Però un braç és un braç... No estàs obligada a adorar-lo ni a odiar-lo tampoc, pot simplement existir de manera neutral. M'apunto a aquesta manera de veure'm sense cap judici positiu o negatiu. El meu cos és neutral i l'estimo a vegades i a vegades no, això està bé. És normal, sóc normal i és normal que canviï d'opinió. Descobrir la neutralitat del meu cos ha estat revolucionari per a mi i espero que per a tu també. Repeteix amb mi, jo sóc Suïssa, sóc neutral". 

Un missatge que ha rebut un munt d'aplaudiments de seguidores que opinen igual que ella i que, segurament, començaran a pensar en elles mateixes d'una manera una mica diferent. 

 

 

Comentaris