Tania Llasera, a quiròfan per una malaltia a l'ull

Tania Llasera no passa pel seu millor moment. La presentadora està de baixa des de fa una setmana, quan va començar a sentir unes molèsties a l'ull. El problema? Una conjuntivitis vírica que la té al llit des de llavors.

Ella mateixa ha explicat quins símptomes té, un mal que li impedeix treballar o fer vida normal: "Un altre dia menys de feina per la conjuntivitis vírica. Em pregunto quant durarà això. És dilluns i ja fa una setmana que estic així...".

Va descriure-ho amb detalls, per tal d'informar bé els seus seguidors: "Avui a les 4 del matí he tingut un episodi. Se m'ha obert la queratitis (una inflamació de la còrnia de l'ull), la ferida que tinc a l'ull. L'epiteli, el que és la pell a sota de l'ull, se m'ha enganxat a la parpella i s'ha obert. Noto com si tingués sorra i sal a l'ull".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y seguimos en la cama con las gafas puestas...#conjuntivitisvirica no hay manera de rebajar sus efectos. Un horror!

Una publicación compartida de Tania Llasera (@taniallasera) el

Com es cura? Amb una intervenció que espera amb candeletes: "M'hauran de dormir l'ull amb anestèsia, agafar unes pinces, treure'm l'epiteli de sobre... I després hauré de quedar-me a casa tres dies amb l'antibiòtic a les fosques. Tot molt desagradable. No hi ha manera de rebaixar els seus efectes. Un horror". 

 

La presentadora s'enfronta a un delicat estat de salut que vol solucionar abans que mai per tornar a la feina. 

Més informació
 

Comentaris