Tania Llasera, sincera entre llàgrimes en un vídeo molt reivindicatiu

Tania Llasera acostuma a mostrar-se molt natural a la xarxa, el que els seus seguidors aplaudeixen. Poques presentadores són tan transparents públicament, ja que no és habitual que comparteixin absolutament tot -fins i tot alguns dels seus problemes-. Ara ha tornat a evidenciar que li agrada mostrar la seva cara més natural, per la qual cosa ha aparegut plorant desconsoladament.

Què li passava? Que volia demostrar que els famosos també tenen moments dolents: "A vegades a la xarxa sembla que tothom tenim una vida ideal i és una bola. La gent plora, es posa trista i té mala cara. Avui m'he gravat plorant i no sóc una noia ploranera guapa, però la qüestió és que em sembla important que a Instagram també hi ha mossegades de realitat, de vides reals i emocions que hem de naturalitzar".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de ⚡️Tania Llasera⚡️ (@taniallasera) el

"Tots a vegades ens sentim superats per les pressions invisibles de la societat, la família i la vida. És normal. Plorar neteja l'ànima i et sents millor. Plorar purifica, és normal fins i tot sense raó. Avui estava cansada i em supera que a les meves cosines americanes, a qui adoro, tornin a casa i que els meus pares també marxin a Bilbao. Avui ploro i després somric. Som animals socials, admetem que sentim i validem que estem vius!", demana en un parell de vídeos reivindicatius.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A veces en las redes parece que todos tenemos una vida ideal, y es una patraña. La gente llora, se pone triste y tiene mala cara. Hoy me he grabado llorando(I am NOT a #prettycryer, para mis stories) pero la cuestión es que me parece importante que en IG tb haya mordiscos de realidad: de vidas reales y emociones que debemos naturalizar. Todos a veces nos sentimos superados por las presiones invisibles de la sociedad, la familia y la vida: es normal. Llorar limpia el alma y te sientes mejor. Llorar purifica. Llorar es normal incluso sin razón. Hoy estaba cansada y me supera a que mis primas americanas a las cuales adoro, se vuelven a su casa y mis padres tb se vayan a Bilbao. Hoy lloro y luego sonrió. La vida es así, y así debería reflejarse en redes sociales. Somos animales sociales, admitamos que sentimos, validemos que estamos vivos. #feel #cry #llora #lloraressano #lloraresnormal #notodoenIGesperfectoenmivida #normalicemosloNORMAL

Una publicación compartida de ⚡️Tania Llasera⚡️ (@taniallasera) el

Una presentadora sense vergonya a mostrar-se tal com és, una manera de sincerar-se davant dels seus seguidors. 

Més informació
 

Comentaris