Crítiques animalistes a Tania Llasera: “No he abandonat la meva gossa”

Tania Llasera torna a estar en el centre de la polèmica. La presentadora ha rebut desenes de crítiques en aquests últims anys: des d'acusacions de mala mare perquè publica un munt de fotos dels seus fills, a comentaris negatius per haver 'regalat' la seva gossa al germà.

Però què ha passat? Llasera s'ha afartat i ha donat la seva versió: "Vaig créixer amb animals. La meva àvia tenia Déu sap quants i a casa sempre va haver-hi gossos, gats i tortugues. Gairebé tots els meus gossos han estat adoptats de gosseres o rescatats enmig de la muntanya d'Alacant (havien estat abandonats) fins i tot hem recollit una camada que estava a dins d'una bossa en una carretera (la gent és increïble)", es justifica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mila está con nosotros unos días y estamos todos felices de tenerla 💓

Una publicación compartida de ⚡️Tania Llasera⚡️ (@taniallasera) el

"Vaig prendre la decisió més dura amb la meva gossa Mila, pel seu bé. Mila té 11 anys i poques ganes d'estar amb nens. Pepe -el seu fill- ho va acceptar de mala manera, però el naixement de Lucía va vessar el got. Em va fer saber, fent-se caca per tota la caca, marcant la meva filla i les seves joguines amb pipi diverses vegades. La decisió va ser dura perquè ella és la meva primera filla, però vull veure-la contenta. Ara està vivint molt millor, retirada de nens i dormint en un llit amb companyia humana", explica emocionada.

"És feliç i, conseqüentment, encara que la trobo a faltar, jo també. Perquè el primer és la gossa i ja està. Qui volgués veure'm com un monstre dolent, no em coneix. La meva grassoneta és el primer i ella està feliç, que és el més important", explica a Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuando Mila acababa de llegar a mi vida y mi madre me visitó para conocer a su primera ‘nieta’. #nostagia #2009

Una publicación compartida de ⚡️Tania Llasera⚡️ (@taniallasera) el

Un missatge sincer amb el qual vol finalitzar aquesta polèmica i silenciar les crítiques animalistes. 

Més informació
 

Comentaris