Tania Llasera, en biquini per intentar normalitzar la cel·lulitis

Tania Llasera no pot ser més natural. La presentadora ha fet del seu Instagram el millor aparador possible, un escenari en el qual comparteix fotos dels seus quilograms de més i la part negativa de ser mare. L'últim repte al qual s'ha volgut sotmetre? Publicar una fotografia en biquini el dia abans de marxar de vacances i una altra quinze dies després, per mostrar sense vergonya el pes que hagi pogut guanyar. Dit i fet, la basca ha complert la seva promesa i ha aprofitat per fer un al·legat molt contundent a favor de les dones curvy.

No contenta amb ensenyar aquestes "corbes perilloses", com ella diu, ha publicat una altra foto en biquini per demanar que es normalitzin les fotos de dones grasses a Instagram: "Estic potent i ho sé, estic rellenita i no plena de complexos i això, noies... Doncs sembla que xoca. Sou milers les qui m'heu escrit bàsicament dient "¡ole! pels teus ovaris, jo no podria. Jo m'amago". Mireu, no pretenc fer apologia ni res ni avergonyir ningú, només penso que el més saludable del món a la xarxa és poder arribar a les persones. La idea darrere d'aquests vídeos i dels posats per sorpresa en biquini d'aquests dies és la de normalitzar la cel·lulitis i les dones de totes les mides".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estoy potente y lo sé, estoy ‘rellenita’ y no llena de complejos y eso chicas...pues parece que choca. Sois miles ya [email protected] que me habéis escrito básicamente diciendo: “Ole por tu ovarios, yo no podría, yo me escondo”. Mirad, yo no pretendo hacer apología de nada, ni dar vergüenza a nadie(mis hermanos sufren). Solamente pienso que lo más saludable del mundo de las redes sociales, es poder alcanzar a las personas. La idea detrás de estos vídeos y de los posados por sorpresa en bikini estos días, es la de normalizar la celulitis y las mujeres de todos los tamaños. Lo saludable para tu alma es estar cómoda en tu piel, en tu cuerpo y a veces eso cuesta verlo en este escaparate de posados y vacaciones ideales que es IG. Dejemos de escondernos porque sea como sea, milagrosamente, damos la talla cada día como personas. Normalicémoslo normal por favor. #NormalizarLoNormal #LaPerfectaImperfeccion de cada cual. Y sí, en el vídeo cierro la puerta con el pompis, eso es potencia 

Una publicación compartida de Tania Llasera (@taniallasera) el

"El més saludable per la teva ànima és estar còmoda a la teva pell, en el teu cos. I això a vegades costa veure-ho en aquest aparador de posats i vacacions ideals que és Instagram. Deixem d'amargar-nos perquè sigui com sigui, miraculosament, donem la talla cada dia com a persones. Normalitzem el que és normal, si us plau. La perfecta imperfecció de cadascú. I sí, en el vídeo tanco la porta amb el cul, això és potència", continua.

Moltíssimes dones han omplert la publicació de comentaris per agrair a Llasera que intenti normalitzar tota mena de cossos. Una transparència que encanta als seus seguidors. 

Més informació
 

Comentaris