Tamara Gorro i Ezequiel, desè aniversari amb foto picant inclosa

Tamara Gorro i Ezequiel Garay omplen Instagram cada setmana de fotos romàntiques i dedicatòries tendres. Surten des de fa una dècada i tenen dos fills en comú, una relació consolidada que avui suma un capítol més. Celebren el seu desè aniversari, una data especial que han volgut commemorar amb una fotografia picant que evidencia la seva complicitat.

"10 anys només és el principi de tot el que ens queda per viure junts. Ets el company de vida perfecte i si m'ho permets, vull complir el meu desig: estar amb tu fins a l'últim dia de la meva vida. Continuem amb l'aventura, seguim celebrant tot el que és maco i superant el que és dolent, però junts si us plau. Gràcies per tant, papá. T'estimo sense límits. Feliç aniversari, feliç dècada", escrivia la col·laboradora de televisió.

La fotografia, pujada de to amb els dos despullats a un llit abraçats:

 

 

Poc després era el futbolista qui la compartia: "Dècada de la meva vida. 10 anys de moments macos. 120 mesos superant obstacles. 480 setmanes de felicitat. 3.650 dies d'amor. Feliç aniversari, petita meva. T'estimo molt, amor meu". 

 

Dues publicacions que ràpidament s'omplien de reaccions positives i felicitacions, el que evidencia que han tornat a fer les delícies dels seus seguidors. 

Més informació
 

Comentaris