Tamara Gorro demana ajuda: "Sóc addicta"

Tamara Gorro ha pres una decisió dràstica que afecta directament a la seva salut. Ara que el tabac és notícia perquè Sanitat ha prohibit fumar pel carrer si no es pot respectar la distància de seguretat, la col·laboradora de televisió anuncia que deixarà les cigarretes.

Ho fa en un post a Instagram molt sincer i transparent en el qual confessa que fins ara no ho ha pogut fer perquè no es veia capaç: "Crec que per demanar ajuda, primer hom ha d'adonar-se que té un problema. Fa tres setmanes vaig ser conscient del meu, l'addicció al tabac. El desig de deixar-ho ha anat creixent cada vegada més, fins a tal punt d'enfadar-me amb mi mateixa. Però allà seguia amb aquella cigarreta que em fa fàstic. I em preguntava moltes vegades que per què no ho deixo si em fa tant de fàstic. La resposta era fàcil i errònia, "no sóc capaç". Ara he trobat la vertadera, por".

"Què passarà? Què em trobaré? Deixaré de ser jo? Ho passaré malament? No obstant això, m'he escoltat i m'he ajudat. M'he recordat que la por paralitza i per això no em deixava avançar. Em quedava a la zona de confort, fumant. Ara em trobo en una altra etapa, prendre la decisió de quan i la més important, demanar ajuda", afegeix.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¿UNA FOTO BONITA? Todo lo contrario. Creo que para pedir ayuda, primero uno tiene que darse cuenta de que tiene un problema. Hace tres semanas fui consciente del mío. La adicción al tabaco. El deseo de dejarlo ha ido creciendo cada vez más, hasta tal punto de enfadarme conmigo misma, pero ahí sigo con ese cigarro que me da asco. Y me pregunto muchas veces a lo largo de estos días: ¿Si tanto asco te da, por qué no lo dejas? La respuesta fue la FÁCIL y ERRÓNEA, “no soy capaz”. Ahora he encontrado la verdadera... MIEDO. Qué pasará, qué me encontraré, dejaré de ser yo, lo pasaré mal... Sin embargo me he escuchado y sobre todo ayudado, me he recordado que el miedo paraliza y por eso no me dejaba avanzar, me quedaba en el sitio de confort, fumando. Ahora me encuentro en otra etapa, “tomar la decisión de cuándo” y la más importante, “pedir ayuda”. La palabra adicción conlleva muchas consecuencias. El tabaco a la dependencia y muerte. Yo he decidido seguir enganchada a la vida sin depender de nada ni nadie. Gracias por la inmensidad de comentarios que estoy recibiendo (por stories) ayudándome. Me están sirviendo de mucho. Ya os contaré cuando tome la decisión, porque os aseguro que será más pronto que tarde. ¡OS AMO! #mamamolona #reto #aportodas #👑

Una publicación compartida de Tamara Gorro (@tamara_gorro) el

 

Una addició que ha volgut deixar enrere: "La paraula addicció comporta moltes conseqüències. El tabac, a la dependència i la mort. He decidit seguir enganxada a la vida sense dependre de res ni ningú". 

 

La publicació s'ha omplert de missatges, consells i ànims. 

Més informació
 

Comentaris