Tamara Falcó ven una foto en biquini a canvi de 40.000 €

Tamara Falcó ha aconseguit un canvi físic molt accentuat en poc temps. La filla d'Isabel Preysler i actual marquesa de Griñón va engreixar-se molt de cop i volta, però gràcies a un nutricionista i molt esport ha tornat al seu pes. Aquest estiu està sent molt diferent per a ella, en ser el primer que viu amb el títol de marquesa arran de la mort del seu pare. A més a més, aquesta temporada s'ha estrenat a TVE amb un programa propi sobre cuina. 

Com ha celebrat tants canvis? Amb uns dies de desconnexió a Portugal en companyia d'una amiga. La revista '¡Hola!' publica en portada una fotografia de la socialité en biquini. 

Tamara Falcó, a la platja   '¡Hola!'

Tamara Falcó, a la platja /  '¡Hola!'

Biquini blau, ulleres de sol, bon físic i un gran somriure. Tamara viu una època molt fructífera, d'igual manera que la seva butxaca. I és que 'Informalia' assegura que la revista li hauria pagat 40.000 € per aquest reportatge a la platja.   

 

La filla d'Isabel Preysler gaudeix d'una fama i una repercussió mediàtica més forta que els seus germans, del que queda clar que s'aprofita. 

 

Comentaris