Willy Bárcenas parla de la relació que té amb el pare, encara a presó

Pablo Motos ha comptat aquest dimecres amb un dels grups de moda, Taburete. El grup liderat per Willy Bárcenas ha acudit a 'El Hormiguero' per promocionar la gira espanyola amb la qual estan presentant el seu nou disc. El problema? Que han parlat poc de música... I és que el presentador ha centrat pràcticament tota l'entrevista en preguntar al jove vocalista sobre la relació amb el seu pare, l'extresorer del PP Luis Bárcenas.

Això li ha costat moltes crítiques a la xarxa, ja que amb aquesta actitud provocava que la presència del seu company de grup fos un xic incòmoda. Ara bé, Motos ha anat a la seva i s'ha interessat sobre la situació de la família Bárcenas. El seu pare encara és a presó, mentre compleix condemna pel cas Gürtel, però Willy confessa que això no impedeix que parlin: "Tinc molt bona relació amb ell. Vaig a veure'l sempre que puc, almenys dos cops al mes. Estimo els meus pares, encara que haguessin matat algú. Per sobre de tot, el meu pare és el meu pare. Ha pagat per molts que encara no han pagat", una contundent declaració que donava ales al presentador per seguir preguntant sobre el tema.

Taburete a 'El Hormiguero'

Taburete a 'El Hormiguero' / Antena 3

 

Aquests últims anys no han estat gens fàcils per al jove, que assegura que ha passat coses que l'ha ajudat a tenir clar quines són les seves prioritats: "El que ha passat la meva mare, per exemple, em sembla molt injust. Som una família molt forta i això ens ha unit més. No vull anar de màrtir, però he passat moltes coses...". Ha tornat a recordar el traumàtic intent de segrest que van patir, una escena en la qual assegura que no va patir per la seva vida però sí per la reacció del seu pare quan se n'assabentés. Sobre l'esclat de la trama Gürtel, afirma que ho va conèixer a Nova York: "Vaig tornar a casa, entro a Internet i 'El País' obria amb el tema dels papers. Em vaig quedar bastant... quan vaig veure la lletra, vaig saber que era veritat".

Taburete i Pablo Motos  Antena 3

 /  Antena 3

Un tema sucós, sí, però no l'únic del qual han parlat. I és que mentre parlaven de la poca importància que tenen ara els diners per a Willy, va deixar anar una bomba: que Telecinco va proposar-li participar a 'Supervivientes' en esclatar la implicació del seu pare en el cas: "En el moment en el qual se'm va proposar, Taburete ni existia. Allà sí que anava com a fill de Bárcenas i no volia fer-me un nom amb això. No volia fama perquè mai no l'he buscat. Això sí, em van oferir molta pasta... En aquell moment no tenia diners i no negaré que ho vaig pensar, perquè t'escalfen amb les xifres. Crec recordar que eren 15.000 € per setmana". Una oferta sucosa que va rebutjar...

 

Comentaris