Suso Álvarez es trenca en recordar les morts del pare i la germana

Suso Álvarez ha estat el protagonista d'aquesta setmana de la secció de Torito a 'Viva la vida'. El reporter entra a casa d'un famós i el segueix durant 24 hores, el que permet als teleespectadors conèixer la seva rutina i molts secrets. Suso s'ha despullat completament davant del seu company en confessar alguns dels moments més durs de la seva vida, els que li han generat un trauma que encara arrossega.

Parlem, per exemple, de la mort del seu pare quan ell només tenia 8 anys: "Ell encara no tenia 40 anys... Es va posar malalt i a poc a poc va anar marxant. Ens va donar temps a acomiadar-nos, però va ser molt tràgic". Això també va repercutir en l'economia familiar: "Anàvem molt justos sempre. Recordo que si se'm trencaven les vambes, me les havia d'enganxar amb cola. La meva mare treballava durant tot el dia i també a la nit. Netejava tot el dia i només podia dormir tres hores". 

Semblava que la família no ho podria superar mai, un malson al que va sumar-se, anys després, la mort de la seva germana: "Ens vam relaxar una mica, semblava que tot s'estabilitzava... I va venir l'accident de la meva germana. Aquella va ser l'hòstia més gran de la meva vida. Passar-ho malament és que et toquin un dels teus i que la malaltia vingui a visitar la teva casa".

Suso Álvarez a 'Viva la vida'   Telecinco

Suso Álvarez a 'Viva la vida' / Telecinco

 

"He plorat molt i ho he fet sol". Una infància molt dura que afirma que l'ha ajudat a tenir el cap fred i a què no se li pugi la fama que li ha aportat ser col·laborador de Telecinco.  

 

 

Comentaris