El nebot de Susanna Griso la sorprèn en directe

Susanna Griso ha viscut un moment molt especial a 'Espejo Público'. La presentadora rebia una proposta per part dels seus col·laboradors: li havien de tapar els ulls amb un antifaç i havia d'endevinar -presumptament- sintonies que havien marcat la història d'Atresmedia. Un repte que amagava una sorpresa, i és que el programa havia convidat el seu nebot sense que ella ho sabés. 

Eric Griso era un dels encarregats d'interpretar la cançó, però Griso no el reconeixia. La seva cara de sorpresa va ser majúscula en treure's l'antifaç: "No sabia res! S'ha notat que l'oïda el tinc de família... perquè en un principi em pensava que era un altre grup", deia tot fent broma.

Es va mostrar orgullosa i molt somrient, mentre ajudava el seu nebot a promocionar el seu grup de música. L'objectiu d'aquesta sorpresa? Que ell i el seu acompanyant presentessin el seu nou single 'Quiero, quiero, quiero'.

Preparen una sorpresa a Susanna Griso   Antena 3

Preparen una sorpresa a Susanna Griso / Antena 3

 

Griso ha publicat el vídeo del divertit moment a Instagram, el que ha aprofitat per fer publicitat del grup del seu nebot: "Resulta que m'havien portat el meu nebot Eric i el seu company Arnau. Quina sorpresa! Porten 90 milions de visualitzacions, el dia 13 de febrer actuen a Madrid i el 15 a Barcelona. Encara queden entrades, així que ja podeu córrer si voleu veure'ls en directe".

Una aparició que segur que els ha ajudat a guanyar visibilitat.

Més informació
 

Comentaris