Primeres paraules de Susanna Griso sobre la sobtada mort de la germana

Susanna Griso va desaparèixer del plató d'Espejo Público sense dir res, el que deixava l'audiència molt sorpresa. Poc després es filtraria la trista raó de la seva marxa, s'acabava d'assabentar de la mort de la seva germana gran

Tota la professió va bolcar-se amb la presentadora, que s'afrontava a una mort sobtada per un infart. Després del funeral va publicar un commovedor missatge a Instagram, amb el qual l'homenatjava i li deixava clar que sempre estaria present: "Segueixes sent nostra. No pots ni pensar en retirar-te. Ningú no et dona permís per fer-ho. És el que et deia, tu no marxes d'aquí de cap manera".

Doncs bé, ara, tres setmanes després, ha concedit les primeres declaracions parlant al respecte abans d'acudir a una boda. Ho ha fet a la revista 'Semana', on ha confessat que no s'esperava gens aquesta mort i que encara no ho assimila: "Encara no sóc molt conscient de la seva mort. Em va agafar tan de sorpresa que m'he passat molts dies en xoc i sense fer-me a la idea realment de què l'havia perdut". 

Susanna Griso, portada de 'Semana'

Susanna Griso, portada de 'Semana'

 

És conscient que li espera un estiu molt complicat, ja que precisament aquesta era l'època en la qual passaven més temps juntes: "M'imagino que ho aniré encaixant... Com que passava tant de temps a Madrid, no la veia tant com m'agradaria, però ens trucàvem i ens ho explicàvem tot".

Susanna Griso, en el funeral de la germana  Europa Press

Susanna Griso, en el funeral de la germana / Europa Press

Un cop molt dur, però que aprofita per donar un consell: "El més important és el que et queda, s'ha de viure intensament perquè en el moment més inesperat perds a qui més estimes". D'aquesta manera Griso ha comentat com es troba, tot donant per finalitzat tractar el tema amb els mitjans de comunicació.   

Més informació
 

Comentaris