Susanna Griso homenatja la germana amb una tendra dedicatòria

Susanna Griso deixava tothom sorprès fa una setmana quan marxava sense dir res del plató d'Espejo Público. Poc després es filtrava el trist motiu: acabava de morir una de les seves germanes. A poc a poc s'han anat coneixent els motius, mentre la presentadora va tornant a la rutina a poc a poc. 

Montserrat, la gran dels vuit germans, moria de manera sobtada a causa d'un infart. Aquest cap de setmana l'han acomiadat en una emotiva cerimònia, un cop duríssim que ha fet molt de mal a tota la família.

Susanna Griso, en el funeral de la germana  Europa Press

Susanna Griso, en el funeral de la germana / Europa Press

 

Ara, una setmana després, la periodista catalana ha volgut fer-li un homenatge a Instagram. Com? Publicant una fotografia seva de jove que ha acompanyat d'una emotiva cita d'Antonio Garrigues Walker: "Tu segueixes sent nostra. No pots ni pensar a retirar-te. Ningú no et dona permís per fer-ho. És el que et deia, tu no marxes d'aquí de cap manera". 

 

La tràgica mort arribava només un any i mig després de la de la mare, que enfonsava la família. Ara queda intentar tornar a la normalitat, sempre recordant i tenint present aquells que ja no hi són. 

Més informació
 

Comentaris