Susanna Griso, esquitxada per un estafador de famosos

Susanna Griso s'ha vist implicada en un cas greu d'estafa. A 'Espejo Público' han destapat les mentides d'un presumpte estafador que s'estaria aprofitant del nom de la presentadora per omplir la butxaca. Com? Fent-se passar pel seu assessor per treure diners a altres famosos.

La trama hauria perjudicat Carmen Lomana o Carlos Herrera, encara que segurament encara no han sortit a la llum els altres noms.

Susanna Griso amb l'estafador  Antena 3

Susanna Griso amb el presumpte estafador / Antena 3

Griso, que no era conscient de l'existència d'aquest cas, s'ha mostrat d'allò més sorpresa davant la informació d'Amparo de la Gama. El més fort és que han trobat una fotografia d'ells dos junts, d'un dia al tennis en el qual l'home va apropar-se a ella a fer-se, en teoria, una foto innocent. 

 

El programa ha aconseguit trobar-lo i parlar amb ell, encara que ho ha negat tot: "Mai no he dit que sigui assessor seu. És més, no recordava que tenia una foto amb ella. Tinc un àlbum amb moltíssimes celebritats. Aquell dia estava convidat a l'Open de Tennis de Madrid assegut al seu costat. La vaig veure i com l'admiro i m'encanta, li vaig demanar una foto". 

Susanna Griso amb l'estafador de famosos  Antena 3

Antena 3

Una excusa que no va convèncer els altres col·laboradors, que van seguir insistint. L'home, desesperat, va assegurar que tot és mentida: "No sóc el petit Nicolás". Una trama que ha sortit a la llum i ha fet saltar totes les alarmes, però que haurà de ser investigada.

 

Comentaris