Susanna Griso, a favor dels esprais de gas pebre: "Jo sempre en portava un"

Aquesta setmana hi ha hagut un nou cas d'agressió a un vigilant de seguretat a Barcelona. El vigilant estava intentant fer fora d'una botiga a una família que presumptament havia robat un objecte quan un d'ells va començar a insultar-lo greument, fins a treure un esprai de gas pebre que va fer servir per ruixar la cara del vigilant. Van aconseguir reduir l'agressor ràpidament, però aquesta escena ha provocat que torni sobre la taula el debat a favor i en contra d'aquests esprais.

Sobre això han parlat a 'Espejo Público', després d'emetre les imatges de l'atac. Han recordat que aquests aerosols de defensa personals sí que estan permesos a Espanya, sempre que estiguin degudament homologats i autoritzats pel ministeri de sanitat. Només està permès que es facin servir en casos excepcionals de perill, això sí.

Susanna Griso a 'Espejo Público' . Antena 3

Susanna Griso a 'Espejo Público' / Antena 3

Els col·laboradors estan conversant sobre això quan Susanna Griso va sorprendre en afirmar que ella mateixa en va portar un durant molt de temps dins de la bossa. "Quan treballava a la ràdio i sortia a altes hores de la matinada, el meu pare em va comprar un esprai de gas pebre autoritzat que portava a la bossa. En aquella etapa havia de travessar molts carrers de Barcelona i hom mai no sabia què es podia trobar. Recalco que aquest esprai que em va donar el meu pare era autoritzat".

 

Una història que descriu la por que senten algunes persones que se senten una mica més segures gràcies a aquesta defensa. 

Més informació
 

Comentaris