Susanna Griso dona un cop sobre la taula per fer callar els tertulians

Susanna Griso s'ha afrontat a un matí complicat a 'Espejo Público'. La presentadora s'ha vist enmig d'una baralla campal a plató, el que l'ha deixat completament descol·locada. Sense saber com parar-ho, ha reaccionat de la manera més contundent que ha trobat: fent un fort cop a la taula. Una situació surrealista, sí, però com ha començat?

El problema ha vingut amb una discussió pujada de to entre Juan Manuel de Prada i Chema Crespo. Els tertulians tenien idees molt oposades sobre el funcionament del sistema dels partits polítics a Espanya, una conversa de partitocràcia que acabava amb la paciència de tots. Crits, insults, males maneres i trepitjant-se, sense respectar el torn de paraula. 

discussió a 'Espejo Público'

 Fes-hi clic per veure el vídeo / 'Espejo Público'

La tensió era evident, però no feien cas a les advertències de Griso. Finalment, de Prada es dirigia a càmera visiblement enfadat per fer un sorprenent anunci: "Aquest és el meu últim programa d'Espejo Público'". Davant d'aquesta amenaça, la presentadora va haver de posar-se encara més ferma. Com? Demanant ordre amb un cop a la taula: "Ja, si us plau. A veure. Juan Manuel, no ets capaç de debatre sense ofendre't? Tampoc no ho entenc. Per què has de dir que aquest és el teu últim programa?".

Susanna Griso enfadada  'Espejo Público'

'Espejo Público'

 

Això no ha impedit que ells seguissin igual, amb un to encara més elevat. Susanna, visiblement superada, ha hagut d'actuar: "Escolteu, deixeu-me que seguim perquè no vull seguir parlant de partitocràcia. Em nego a seguir parlant de partitocràcia". 'Espejo Público', amb tensió i l'audiència embogida.

 

Comentaris