Susanna Griso: “Em defineixo clarament com a no independentista”

Susanna Griso ha rebut per totes bandes per raons ideològiques, ja que molts detractors li retreuen que sigui unionista. La presentadora catalana sempre ha assegurat que respecta el pensament independentista, cal recordar que el seu marit ha confessat ser-ho obertament, però això no impedeix que la deixin verda sempre que parla al respecte.

Durant l'últim programa d'Espejo Público, una de les convidades ha parlat sobre el tema. Pilar Eyre es pronunciava: "Ho he dit moltes vegades. No sóc independentista però respecto la gent que ho és. Sé que hi ha molta gent que no està d'acord amb la violència, la majoria. Aquesta és una minoria que és detestable i hem de condemnar-la, no obstant això. Crec que són víctimes d'uns grups violents que estan desacreditant el seu moviment, que és legítim. Ens estan complicant la vida a tots els catalans independentistes". 

Pilar Eyre, en connexió amb 'Espejo Público'

Pilar Eyre, en connexió amb 'Espejo Público' / Antena 3

Ara bé, va optar per no parlar més: "Crec que és millor no continuar parlant, perquè sé que a una banda i a una altra hi haurà gent disgustada que em criticarà", deia Eyre. Una situació amb la qual Griso es va sentir reflectida: "Bé, Pilar, benvinguda al meu club. M'ho dius a mi? Que sóc objecte constant de tota la fúria extremista d'una banda i d'una altra?".

 

Susanna, visiblement enfadada, va manifestar-se públicament d'una manera molt clara: "Crec que en aquest moment toca dir el que hom sent, al marge de les equidistàncies. Crec que tu i jo en aquest sentit hem fet un esforç d'empatia per entendre els independentistes i també aquells que no ho són. Crec que tu i jo ens podem definir clarament com a no independentistes, però això no impedeix que diguem el que pensem. Només faltaria. Jo m'he cansat de dir que ho sento".

Susanna Griso a Antena 3

Antena 3

Un discurs que de ben segur que provoca que torni a rebre un munt de crítiques. 

Més informació
 

Comentaris