Griso: "Estem pagant les conseqüències dels actes independentistes del 2017”

Susanna Griso està immersa en el seguiment de la campanya electoral, que tindrà el punt culminant durant les eleccions d'aquest diumenge. Mentre 'Espejo Público' analitza cada detall, la presentadora ha trobat un foradet entre tanta feina per concedir una entrevista a 'Diez Minutos' en la que es mostra més transparent que mai. Ha parlat de política i Catalunya, però també sobre la seva família i la relació amb el seu marit.

Anem per parts. Primer de tot, cal destacar que ha tornat a manifestar una opinió molt clara davant el conflicte català: "El que va passar a partir del 2017 ho sabem. Ara n'estem pagant les conseqüències, perquè encara que la sentència ha estat severa, no ha estat la pitjor tenint en compte els beneficis penitenciaris als quals es podran agafar. Estem en un període dur, però que confio que tot acabi en el bon camí".

Una tensió als carrers de Barcelona que l'ha afectat molt: "Per mi ha estat esquinçador perquè a la meva família convergeixen diferents sensibilitats i hem tingut moments de molta discussió, raó per la qual hem optat pel silenci. Però professionalment també erosiona molt, a mi em genera molt de dolor. Vull pensar que quan passin les eleccions canviarà alguna cosa, però no faré pronòstics".

Susanna Griso a 'Espejo Público'  Antena 3

Susanna Griso a 'Espejo Público' / Antena 3

"Una de les coses que pitjor porto és que estic casa amb una persona, amb Carles, que ideològicament i políticament està molt allunyat de com penso jo. Sempre ha estat així, des que ens vam conèixer a la ràdio. A la nostra relació de parella no ens ha afectat mai, per això. Ha estat estimulant en el sentit que hem discutit molt, el que fa riure als nostres fills. La situació a Catalunya és duríssima, jo em resisteixo a què les coses hagin de ser així. És una cosa que m'ha ensenyat el procés, persones que estan per sobre d'ideologies, amics amb els quals m'he negat a distanciar-me, però és cert que amb alguns no ha pogut ser", afegeix.

Una presentadora molt sincera, que aprofita també per parlar meravelles de la seva filla adoptada i de l'adaptació tan bona que està tenint: "M'emociona recordar el primer moment que vaig tenir Dorcette en braços. Vaig sentir el mateix que quan vaig tenir els meus fills biològics. Una emoció enorme, una sensació de pensar que és pell de la meva pell i sang de la meva sang. Em preocupava que se sentís trista o que tingués por davant aquesta nova situació, però la complicitat és total. Li tinc una gran admiració perquè són nens supervivents". 

 
Susanna Griso amb la filla  Europa Press

Susanna Griso amb la filla /  Europa Press

Uns fills que estaria educant en el bilingüisme: "Els meus fills parlen català o castellà, depèn. I Dorcette els parla en francès o castellà, tots som bilingües. Els meus pares també ho eren, tinc germans amb els quals parlo indistintament en català o castellà. Hi ha gent a qui això li sembla delirant, però a Catalunya és bastant habitual". 

Més informació
 

Comentaris