Susanna Griso s'enfronta a Monasterio de VOX: "No ens posarem d'acord"

Susana Griso ha entrevistat Rocío Monasterio l'endemà del dia internacional contra la violència vers les dones. Javier Ortega Smith va ser un dels protagonistes de la jornada reivindicativa, el que ha col·locat VOX en el centre de la diana. Molts van criticar l'actitud que va prendre el partit d'extrema dreta, el que ha donat ales a Monasterio per denunciar que els van "linxar" durant tot el dia.

La presidenta de VOX a la Comunitat de Madrid ha defensat que els maltractadors "no poden estar al carrer" i que han d'estar "de per vida" a presó. Això ha provocat que la presentadora no pogués evitar replicar: "Defensa la presó permanent revisable per a tots els maltractadors? No diferència entre qui pega i qui mata? Perquè això em sembla un atac a l'estat de dret".

Susanna Griso entrevista Rocío Monasterio   Antena 3

Susanna Griso entrevista Rocío Monasterio / Antena 3

Seguint el discurs del partit, ha catalogat la llei actual contra la violència de gènere com a "fracàs" i ha demanat que es modifiqui: "El problema és que hi ha molts partits que no volen que nosaltres parlem". Assegura que tenien previst fer un homenatge a les víctimes aquest dimarts, però que l'alcalde els va atacar: "No es pot titllar d'exabrupte una opinió, tots tenim dret a opinar. Dilluns vam estar sotmesos a un linxament i no ens van permetre anar a fer un homenatge".

 

Davant d'això, Griso l'ha tallat visiblement enfadada: "Com no ens posarem d'acord en qui linxa a qui, deixi'm fer-li una última pregunta, perquè aquí ens parlen de violència intrafamiliar per ficar en el mateix sac a tots". 

Més informació
 

Comentaris