Susanna Griso revela que va patir assetjament: “Era obsessiu”

Susanna Griso ha tornat a la feina per la porta gran. Després de dos mesos de vacances, la periodista ha engegat una nova temporada al capdavant d'Espejo Público. Ho feia amb un programa que treia a la llum un episodi molt controvertit d'una companya de Cuatro: Marta Fernández confessava que havia patit assetjament durant dos anys.

El programa emetia en exclusiva unes cartes de l'assetjador de la presentadora d'informatius, que va arribar a anar a casa seva a deixar-li regals. Doncs bé, l'endemà de treure aquesta bomba a la llum ha estat el torn de Griso, que ha volgut revelar que ella també ho ha passat malament amb aquest tema.

Susanna Griso  Antena 3

Susanna Griso / Antena 3

"Jo també he estat víctima d'assetjament per part d'un admirador", etzibava. Un fan de la presentadora s'hauria obsessionat amb ella, fins a fer que s'espantés: "Va ser durant l'època en la qual treballava als informatius. Com no hi havia mòbils, em col·lapsava el telèfon i no podia parlar amb altres departaments. Em posava música i em deia que volia parlar". 

 

Però no content amb això, també li enviava cartes: "Eren d'un contingut obsessiu i amb un contingut poc adequat". Cansada davant d'aquest comportament, Griso va decidir prendre mesures i ho va denunciar davant l'equip directiu d'Antena 3: "Van parlar amb ell i amb els seus pares".

Susanna Griso  Europa Press

 Europa Press

Ha assegurat que, efectivament, es va tractar d'un episodi molt desagradable. Ara bé, ha volgut deixar clar que no tenia res a veure amb la gravetat del cas de Fernández. Susanna Griso s'afegeix, doncs, a la llarga llista de famoses que han patit assetjament en algun moment.

Més informació
 

Comentaris