Susana Molina, espantada després d'un incident a Eivissa: "Podríem haver mort"

Susana Molina és una de les concursants de 'La isla de las tentaciones' que més repercussió mediàtica ha tingut des que ha acabat el reality. Aquestes últimes setmanes les està passant a Eivissa, en companyia de Dulceida i altres influencers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Disfrutando como niñas pequeñas🍦 @brandvillage_ 🕊

Una publicación compartida de Aida Domenech (@dulceida) el

Durant aquestes vacances està publicant un munt de fotografies que evidencien com de bé que s'ho estan passant, però no tot ha estat luxe i diversió. De fet, en els últims stories que ha publicat, explica que han patit un incident que podria haver tingut conseqüències nefastes.

A què es refereix? A un ensurt que han viscut mentre anaven en cotxe. El problema? Que anaven conduint per una carretera envoltada de penya-segats quan van aparcar sobre una roca relliscosa: "Anàvem de camí cap a una cala i hem aparcat el cotxe sobre una pedra que relliscava. La meva amiga, que conduïa, s'ha posat una mica nerviosa. Hem passat molta por".

Susana de 'La isla de las tentaciones'   Instagram

Susana de 'La isla de las tentaciones' explica què ha passat / Instagram

 

Els seguidors, preocupats, li han demanat més detalls: "Hem arribat a l'hotel de miracle, perquè de debò que podríem haver mort. Gairebé morim. Ara ric, però ens hem espantat moltíssim. No exagero, estem bé però... Si us plau, aneu amb molt de compte amb els cotxes per l'illa".  

Una situació que podria haver acabat molt malament, però que afortunadament ha quedat en un ensurt. 

Més informació
 

Comentaris