Susana, de 'La isla de las tentaciones', preocupada per un problema de salut

Susana Molina s'ha convertit en una autèntica revolució mediàtica gràcies a la seva participació a 'La isla de las tentaciones'. Juntament amb Gonzalo, formen la parella més coneguda dels concursants del reality. Van començar a sortir a 'Gran Hermano' fa sis anys, però està sent ara quan més titulars estan acaparant. Mediaset encara no es creu l'èxit que està tenint el programa, que està fent que Cuatro toqui el cel. La gala d'aquest dimarts, per exemple, ha tornat a superar el 22% de share.

El programa està gravat, però els participants tenen prohibit revelar què és el que passa i qui acaba posant les banyes a qui. Segueixen amb la seva parella ara que ja han acabat el concurs? Susana és una de les més actives a Instagram, encara que no pugui comentar res sobre el programa pel contracte. I és gràcies a això que els seus fans han sabut que la concursant està preocupada per un problema de salut.

Susana de 'La isla de las tentaciones'   Cuatro

Susana de 'La isla de las tentaciones' / Cuatro

Ha explicat que des de fa un temps pateix unes molèsties estranyes, però que ara comença a ensumar-se de què es tracten. Com? Gràcies als missatges d'uns seguidors de 'La isla de las tentaciones', que s'haurien posat en contacte amb ella per dir-li que creien que té un problema de tiroides: "Fa dos o tres programes que rebo missatges de metges i estudiants de medicina dient-me que em revisi les tiroides perquè veuen el meu coll molt inflamat. M'he fet una analítica i una ecografia per confirmar-ho, però he buscat els símptomes i els tinc tots...".

 
Susana, preocupada per un problema de salut   Instagram 2

Susana, preocupada per un problema de salut / Instagram 

"Fa un munt de temps que em trobo fatal, que estic molt cansada i amb febre molt sovint. Estic preocupada. I els missatges d'aquests metges m'han deixat morta", diu abans de saber el diagnòstic final. Caldrà veure si es confirmen les sospites dels seguidors del programa, que han deixat molt preocupada la concursant. 

Més informació
 

Comentaris