'Supervivientes', en estat pur: un abandonament, una traïció i plors

Sembla que Isabel Pantoja s'ha recuperat ràpid de l'atac d'ansietat que gairebé l'obliga a posar fi al seu pas per 'Supervivientes'. No ho està passant gens bé i ha amenaçat d'abandonar en múltiples ocasions. Ara bé, encara li queden forces per discutir... Així ho ha demostrat durant l'última gala del concurs, quan han emès unes imatges que la mostren dient de tot a Mónica Hoyos, qui fins ara havia estat el seu principal suport a l'illa. Però què ha passat? Que l'ex de Carlos Lozano va queixar-se que el seu cafè no estava tan bo com el de la resta, una crítica que no va fer gens de gràcia a Pantoja, que va començar a retreure-li coses: "Em sembla molt lleig, sobretot per part d'Isabel. Aneu a la merda, home!", va acabar etzibant.

Mónica hoyos plora a 'Supervivientes'

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

I d'aquí, a un abandonament. Feia dies que Violeta no es trobava bé, el que va forçar als metges a apartar-la dels concursants i tractar-la a part. Ara bé, els seus problemes de vesícula estan anant a pitjor, per la qual cosa li han comunicat que ha de deixar el concurs i tornar a Espanya per anar a l'hospital: "Hem de tractar-la convenientment amb recursos que només estan a Espanya. La cosa no és tan favorable com voldríem. Presentes un quadre que t'impedeix continuar en el concurs. La salut és el primer", anunciava Carlos Sobera. Una notícia que enfonsava la concursant: "No em mereixo això. Havia de guanyar!". 

Violeta plora a 'Supervivientes'  Telecinco

Violeta plora a 'Supervivientes' / Telecinco

Però no només ella va acabar plorant. La situació a Hondures és molt dura, el que també ha afectat Albert. Després de dos mesos allà, ha patit una baixada anímica que l'ha portat a patir un atac d'ansietat. Sense ganes de fer res, ha confessat que veure's allà reclòs no l'ajuda: "Em sento malament, de veritat. Necessito una estona. No em vull aixecar". Un mal moment en el qual va comptar amb l'ajuda i suport d'Omar, que està demostrant que és un molt bon company.

Albert a 'Supervivientes'

Albert a 'Supervivientes' / Telecinco

 

Finalment, els teleespectadors van destacar a la xarxa el surrealista xou que va muntar Oriana. La col·laboradora va començar a plorar enmig de plató, el que va alertar Carlos Sobera. En preguntar-li què li passava, va quedar-se a quadres amb la resposta: "Tinc una cosa personal que no puc ficar en la meva feina...", començava. Però poc li costava explicar-lo: "Luis, un ex-xicot meu amb el que em porto bé ara, m'ha enviat un missatge per dir-me que un ex-xicot recent meu li ha escrit per dir-li que la seva ex-xicota li ha proposat anar a sopar". Una història rebuscada que li hauria provocat un atac de gelosia que no va poder -ni voler- dissimular.

Oriana emocionada a plató de 'Supervivientes'

Oriana emocionada a plató de 'Supervivientes' / Telecinco

Amb tot, una gala estranya i plena d'escenes molt diferents que va tornar a coronar Telecinco. L'audiència segueix enganxada a un reality que afronta les últimes setmanes de concurs... amb Isabel Pantoja com a preferida, encara. 

Més informació
 

Comentaris