Rocío Flores, fitxatge estrella de 'Supervivientes' per 30.000 € a la setmana

Telecinco ha aconseguit convèncer Rocío Flores, que participarà finalment a 'Supervivientes'. A canvi què demana? Molts diners i tenir com a defensor des de plató al seu pare, Antonio David, amb àmplia experiència televisiva des del seu traumàtic divorci de Rocío Carrasco. 

La jove no havia aparegut mai a televisió, fins que el seu pare va entrar a 'GH VIP' com a concursant i ella va acceptar l'oferta de ser la seva defensora. Això va permetre que els teleespectadors la coneguessin més i que s'adonessin que la relació amb la mare està completament trencada.

Antonio David Flores i Rocío, a 'GH VIP'   Telecinco

Antonio David Flores i Rocío, a 'GH VIP' / Telecinco

Una mala maror familiar de la qual de ben segur que li treuen més informació a 'Supervivientes', reality que la portarà a una illa deserta d'Hondures. Rocío hauria signat amb Telecinco recentment, tal com anuncia 'Lecturas'. No hi ha confirmació oficial de la cadena, però de ben segur que no triguen a fer-ho tenint en compte que el programa comença el mes vinent.

 
Rocío Flores a 'GH VIP'   Telecinco

Rocío Flores a 'GH VIP' / Telecinco

En aquesta edició, ella seria el principal atractiu. I com a tal, ha demanat un autèntic dineral: ni més ni menys que 30.000 € setmanals. En cas d'arribar a la final, podria arribar a guanyar 360.000 € més el premi. I tot, amb només 23 anys i pràcticament cap experiència televisiva.

Més informació
 

Comentaris