Antonio de 'Supervivientes', obligat a abandonar per un problema de salut

Els pitjor pronòstics s'han complert. Antonio Pavón es veu forçat a abandonar 'Supervivientes' per un problema de salut. El passat diumenge va haver de ser atès pels metges després d'una prova de recompensa en la qual quatre concursants van haver de parar per dolor. Qui pitjor parat va resultar va ser, precisament, Pavón, que estava separat del grup des de llavors.

Estava sota supervisió mèdica, unes proves que coincideixen en què el jove no pot seguir concursant. Té una hèrnia, per la qual cosa el fan abandonar la platja per sotmetre's a més proves mèdiques. No té cap lesió de gravetat, però no pot viure en condicions tan extremes. 

Una decisió que no ha fet gens de gràcia al protagonista, que insistia en continuar malgrat el problema de salut: "Tot l'esforç que he fet no pot ser en va. Sota la meva responsabilitat decideixo seguir en el concurs costi el que costi. No és just", repetia una i una altra vegada. 

Antonio Pavón, obligat a abandonar 'Supervivientes'   Telecinco

Antonio Pavón, obligat a abandonar 'Supervivientes' / Telecinco

 

Però la direcció del programa és conscient que amb una hèrnia així no pot seguir concursant, per la qual cosa li han prohibit: "Valorem la teva intenció, però estem seguint la prescripció mèdica. Amb la salut no es juga". Per tal de tranquil·litzar-lo, li han ofert acudir com a concursant a la següent edició del reality.

 

Més informació
 

Comentaris