Un concursant de 'Supervivientes' denuncia Telecinco: "Misògins i retrògrads"

Oto Vans va donar-se a conèixer a bona part dels teleespectadors de Telecinco gràcies a la seva participació a 'Supervivientes'. El youtuber va ser el sisè expulsat de l'última edició, tot i fer un concurs prou bo. Després d'unes setmanes de desconnexió, ha explicat als seus seguidors com va viure aquesta experiència televisiva. El resultat? Molta sorpresa, ja que ha carregat contra la cadena contundentment.

S'ha quedat a gust en titllar la cadena de "misògina i retrògrada". En un vídeo en directe a Instagram ha assegurat que odia el postureig i el món Telecinco després de veure com és des de dins: "No treien vídeos meus a l'illa perquè no feia el que ells volien. De fet, odio a tota aquesta gent. Vaig marxar de la festa que la cadena va organitzar pel final del reality".

Oto Vans  Supervivientes

Oto Vans a 'Supervivientes' / Telecinco

Ha criticat els membres de producció també, ja que afirma que el van obligar a vestir roba de noi -quan acostuma a dur de noia-. Amb tot, té clar que no tornaria a participar: "No per les circumstàncies que s'hi viuen, sinó per tot el que hi ha darrere. Jo vaig anar a sobreviure, no a veure gent que sap de televisió fent teatre". 

 
Oto Vans  Supervivientes

 Supervivientes

Aquest malestar pel tracte rebut ha provocat, per exemple, que hagi rebutjat totes les ofertes que li han fet per anar a 'Sábado Deluxe' a concedir una entrevista. Què farà 'Sálvame' davant d'aquest dur atac? Acabarà aquí la cosa o en trauran suc?

Més informació
 

Comentaris