Omar Montes guanya el 'Supervivientes' més vist de la història

S'han complert els pronòstics: Omar Montes és el guanyador d'aquesta exitosa edició de 'Supervivientes'. L'ex de Chabelita Pantoja s'ha guanyat els teleespectadors des del principi, gràcies a la tendresa i simpatia. Ha intentat posar pau, ha lluitat a cada prova de recompensa... i, òbviament, ha fet les delícies dels més tafaners en apropar-se a Isabel Pantoja.

Omar i Isabel Pantoja  Telecinco

Omar i Isabel Pantoja / Telecinco

El cantant s'ha endut els 200.000 € de premi de l'edició del reality més vista de la història. L'audiència que han fet és simplement espectacular, unes xifres increïbles que els han coronat. Durant la gran final s'han superat a si mateixos, aconseguint un 40,6% de share de mitjana al qual no havien arribat mai. Durant la final del 2011, quan va guanyar Rosa Benito, van fer un 38,8%; mentre que l'any passat van fer la segona millor xifra gràcies a la victòria de Sofia Suescun, amb un 35%. 

Amb la victòria d'Omar, que es va imposar a Albert amb un 53,7% dels vots, es posa fi a un 'Supervivientes' molt mediàtic. Mai no se n'havia parlat tant, i tot gràcies a la participació d'Isabel Pantoja. Han fulminat tots els rècords i en bona part ha estat gràcies a ella. Des del principi ha eclipsat tots els companys, el que ha aconseguit gràcies al descarat protagonisme que li ha concedit la direcció del programa.

S'ha barallat amb tots, ha explicat les seves penúries, ha recordat el pas per presó... L'han beneficiat tant com han pogut i més, el que ha envoltat tota l'edició de crítiques i comentaris negatius. Això no els ha impedit fer l'impossible perquè Pantoja no abandonés, una amenaça que ha estat constant durant tot el concurs. D'alguna manera o altra sempre l'aconseguien convèncer, el que els ha ajudat a mantenir una bona audiència fins al final.

Isabel Pantoja  Telecinc (1)

Isabel Pantoja / Supervivientes

 

Que els metges decidissin que havia d'abandonar per motius de salut podia fer pensar que es quedaven sense el seu caramelet, però res d'això. I és que aquesta era l'única manera de fer-la encara més protagonista: tot rebent-la a plató com a una autèntica estrella i fent-li una entrevista llarguíssima.

No ha estat protagonista durant la gran final del concurs, un paper que ha cedit al seu exgendre. Omar va imposar-se a Albert, qui segurament ha estat el millor supervivent de l'edició. Mentrestant, Fabio i Mahi quedaven en tercera i quarta posició respectivament.

Omar i Albert a 'Supervivientes0

Omar i Albert a 'Supervivientes' / Telecinco

Omar Montes guanya 'Supervivientes'

 'Supervivientes'

El programa va anar tan curt de temps que Omar ni tan sols va tenir temps de dir unes paraules com a guanyador, pràcticament. Els discursos, diumenge durant el debat de comiat.

Més informació
 

Comentaris