Campanya de desprestigi contra José Antonio Avilés: "És un estafador"

José Antonio Avilés està sent el protagonista d'aquesta edició de 'Supervivientes'. El col·laborador televisiu ha estat la gran descoberta, ja que els teleespectadors no coneixien la seva pitjor cara. El més polèmic, sense cap mena de dubte, s'ha discutit amb tots els companys i ha protagonitzat escenes molt controvertides.

Mentrestant a 'Sálvame' estan encapçalant una campanya de desprestigi contra ell sense precedents. En un primer moment especulaven amb què Avilés podria haver falsificat el seu títol de periodisme. Però no només això, sinó que ara estan investigant si va estafar durant les seves feines com a estilista de famoses.

El programa del cor ha contactat amb uns quants testimonis que ara asseguren haver-se sentit estafats per ell: "S'ha lucrat a la meva esquena". Ha estat María Patiño qui ha donat detalls: "Avilés demanava per vestir a les companyes entre mil i mil cinc-cents euros. Demanava roba en nom d'Isabel Rábago també. Un dia li va dir que necessitava algú que l'ajudés a netejar la casa i li va preguntar si li podia deixar la seva assistenta. Quan la noia va anar a netejar va trobar una caixa plena de roba que mai no havia arribat al destinatari. Desconec què feia amb la roba. Jo vaig deixar de parlar amb ell, però abans d'entrar a 'SV' em va dir que sortirien un munt de testimonis que reclamarien diners a la seva mare i a ell".

Una de les damnificades és Ylenia Padilla, que ha donat la seva versió: "Jo em fiava d'ell i em posava la roba que em demanava. Però em sento estafada, perquè m'he posat roba que Avilés ha publicitat per darrere. M'estic assabentant que ho va cobrar sense dir-me res. A un company meu els va fer pensar que els aconseguiria un cotxe a un concessionari. Ells van fiar-se i van acabar fent publicitat sense saber-ho i sense cobrar-ho, ja que ho va cobrar José Antonio". 

 

Un munt de polèmiques que José Antonio Avilés haurà de contestar quan surti. 

Més informació
 

Comentaris