Jorge Javier, cap a Hondures per donar suport a Isabel Pantoja

La gala de 'Supervivientes' d'aquest dijous ha estat apoteòsica. Han passat moltíssimes coses, el que ha entusiasmat a l'audiència i els ha fet líders de nou. Com sempre, bona part dels teleespectadors van aguantar pràcticament fins al final del programa per veure si feien fora Isabel Pantoja o tornava a salvar-se de la nominació... el que acabava succeint.

Malgrat les crítiques i acusacions de favoritisme, sembla clar que Telecinco seguirà fent el que calgui per ajudar la cantant a arribar a la fase final del concurs. De moment, han tornat a salvar-la una setmana més. De res serveixen les seves insistents súpliques perquè la facin fora, i és que són innumerables les vegades que ha amenaçat d'abandonar: "Jo ja no vull seguir aquí, vull marxar. Ho demano de tot cor. Si us plau, no em salveu. Vull tornar a casa. No puc més, Jorge, no puc més. Us ho suplico. Aquí hi ha persones meravelloses que mereixen gaudir d'aquest concurs meravellós. No dono més de si".

Isabel Pantoja  Supervivientes

Isabel Pantoja / Supervivientes

Davant d'aquest missatge desesperat, Jorge Javier Vázquez va intentar fer l'impossible per animar-la. Com? Amb una proposta molt sorprenent: "Si l'audiència et salva, em comprometo a anar a l'illa per passar una nit amb tu. Fins i tot dues o tres. Però en el palafito, eh? Jo ja he fet el meu oferiment, aquí està". La sorpresa va ser majúscula, ja que seria un fet insòlit. Mai cap presentador ha viatjat fins a Hondures per passar un parell de dies amb els concursants... i molt menys amb l'excusa d'animar un d'ells. Pot ser més escandalós el favoritisme?

Finalment l'audiència decidia salvar Pantoja i Dakota, amb la qual cosa era Chelo García Cortés l'expulsada. No tornarà a Espanya encara, per això, ja que en l'enfrontament amb Carlos Lozano, ha guanyat la batalla. El controvertit col·laborador ha abandonat l'illa, després d'una setmana infernal en la qual ha denunciat, fins i tot, una agressió per part de Violeta -quan va llançar-li sorra a la cara-. L'han acomiadat entre un munt d'aplaudiments, tot agraint-li que s'hagi "immolat" pel concurs. 

Jorge Javier Vázquez parla amb Chelo i Isabel Pantoja  Telecinco

Jorge Javier Vázquez parla amb Chelo i Isabel Pantoja / Telecinco

 

El comiat entre Pantoja i Chelo García Cortés ha estat un dels moments més esperats, per això. I és que després de 7 anys sense veure's, sembla que haver conviscut a l'illa les ha ajudat a perdonar-se: "Al principi va ser una retrobada freda, però dia a dia he anat recuperant aquesta amiga que ha estat amb mi durant 30 anys, gairebé des que vaig començar a cantar. He deixat enrere els moments dolents i ha estat per mi un suport", deia Pantoja entre llàgrimes. 

Nominats 'Supervivientes'  Telecinco

Els nous nominats de 'Supervivientes' / Telecinco

 

Els nous nominats són Mónica Hoyos, Colate, Mahi i Fabio, que lluitaran per seguir una setmana més dins del concurs. 

Més informació
 

Comentaris