Jorge Javier, enfurismat a 'Supervivientes': "No em prenguis per gilip..."

Yiya ha tornat a ser la protagonista de l'última gala de 'Supervivientes'. La concursant l'ha fet grossa en insultar greument a Rocío Flores a causa del seu físic, el que ja havia fet anteriorment. En aquest cas va atacar-la dient-li "morsa", el que va provocar que la direcció del programa prengués mesures.

Yiya esclata a 'Supervivientes'   Telecinco

Yiya esclata a 'Supervivientes'/    Telecinco

Com dèiem, no és el primer cop que ho fa (ni que criden la seva atenció per aquest fet). Quina decisió ha pres el programa ara? Si esbroncar-la en directe no funciona, potser ho farà nominar-la disciplinàriament.

Jorge Javier Vázquez ha estat l'encarregat de comunicar-li, un càstig que no ha fet gens de gràcia a Yiya. "Et demanaré com a favor personal que no vagis per allà, Yiya. Aquest programa el veu molta gent i ens col·loques en un lloc molt complicat. La gent està conscienciada amb això de fer mal a altres pel seu físic. Ets prou intel·ligent com per fer el concurs sense caure en aquestes ximpleries que la societat penalitza", l'advertia el presentador. Però ella no estava d'acord: "Aquest és el meu càstig? Aquest és el càstig per comparar el so d'una persona amb el d'un animal? Ho he d'assumir, és una història que se m'atribueix", lamentava ella fent-se la víctima.

 
'Supervivientes' castiga Yiya pel seu comportament   Telecinco

'Supervivientes' castiga Yiya pel seu comportament / Telecinco

Una actitud que enfadava Jorge Javier: "No em prenguis per gilipolles i no ens prenguis per gilipolles a la resta. T'ho demano si us plau. Deixa de donar per sac amb aquest tema. El que fem a televisió té molta repercussió, que sigui l'última vegada que haguem d'advertir-te així. A partir d'ara medita tot el que diguis". Caldrà veure si Yiya compleix la promesa.

Més informació
 

Comentaris