Isabel Pantoja, salvada de l'expulsió: 'tongo' o casualitat?

'Supervivientes' segueix rebent crítiques. Isabel Pantoja tenia la direcció del programa amb el cor en un puny, ja que va assegurar que no podia més i que volia abandonar. Era una molt mala notícia, ja que és ella el principal atractiu del reality. Com van actuar, llavors? Fent-li la pilota i repetint una vegada i una altra que la necessiten.

També van destacar-li que està nominada, per la qual cosa també hi havia l'opció que dijous l'audiència la fes fora... Ella va prometre que s'ho pensaria i que s'hi estaria, almenys, fins a la gala de dijous. I és per això que ahir li van demanar que fes un discurs per demanar a l'audiència que la votés. El dubte era si demanaria que la fessin fora o que l'ajudessin a seguir concursant. El resultat? Sorprenent, ja que va decidir que preferia quedar-se a Hondures.

Quina casualitat que hagi canviat d'opinió només unes hores després que es filtrés que la cadena li hauria ofert 100.000 € més a canvi que seguís concursant...

Isabel Pantoja, contenta a 'Supervivientes'

Isabel Pantoja, contenta a 'Supervivientes'

Va arribar, doncs, el moment de la decisió de l'audiència. I és que sortia a la llum a quin concursant dels quatre havien salvat. Òbviament, era Pantoja qui rebia aquest privilegi: una nova mostra dels beneficis que està tenint. Ha estat una nova mostra de tongo? O realment han estat els teleespectadors -que no paren de criticar el favoritisme de Pantoja, recordem-ho- qui han decidit que segueixi a l'illa?

Tot això fa que la xarxa torni a estar plena de crítiques, perquè molts no es creuen que sigui casualitat. A més a més, tampoc no ha agradat que Jorge Javier Vázquez digues ahir a 'Sálvame' que si expulsaven a Isabel Pantoja, viatjaria fins a Hondures per passar amb ella la seva última setmana al Palafito...

 
Isabel Pantoja trista a 'Supervivientes

Telecinco

Quan arribarà la següent amenaça de Pantoja? Perquè aquest ja és el tercer cop que diu que vol marxar en menys d'un mes. 

 

 

Més informació
 

Comentaris