Amarga confessió de Pantoja: "Supervivientes em recorda a presó"

'Supervivientes' ho ha aconseguit, Isabel Pantoja ha parlat del seu pas per presó. Quan la cantant va signar el multimilionari contracte amb Telecinco va exigir com a condició que no es tractés aquest tema tan dolorós, però finalment ha estat ella mateixa qui n'ha parlat. 

La gala d'aquest dijous ha fet les delícies de la direcció del programa, el que evidenciava Jorge Javier Vázquez des del principi: "Isabel vol explicar-se i dir a l'audiència què és el que li passa. Quan l'escoltem, entendrem més tots els seus intents d'abandonar". I és que els teleespectadors estan farts de les innumerables peticions que ha fet la cantant perquè la facin fora, el que de moment no han aconseguit. Ha estat a punt de marxar en moltes ocasions, però aquesta semblava definitiva.

El problema? Que Isabel Pantoja va patir ahir un fort atac d'ansietat. La cadena va decidir emetre les imatges, sense importar-li que estigués Kiko Rivera a plató sent testimoni de les pitjors imatges de la seva mare. Crueltat absoluta, però morbositat i audiència.

Kiko Rivera veu les pitjors imatges de la seva mare  Telecinco

Kiko Rivera veu les pitjors imatges de la seva mare /  Telecinco

Durant el vídeo, es veia Pantoja completament destrossada. Explicant les seves misèries, fora de si i plorant sense plorar: un xou esperpèntic que van fer rendible. "Vull marxar ja, no vull estar aquí. Vull marxar, vull marxar. No em puc quedar aquí. Marxo. No puc més. M'estic tornant boja. Em sento tancada, no puc estar així", repetia sense parar.

Davant d'això, un cop molt més tranquil·la, va reflexionar davant del presentador: "Avui em trobo una mica millor. Estic arrossegant això des de la primera setmana. Tothom sap que he vingut a concursar. Per mi, des del 2011, aquest era el somni de la meva vida. Però tothom sap també que ho he passat molt malament. Pensava que la meva ment estava bé, però estar dia a dia en una illa em recorda a quan no tenia el control de la meva vida a les meves mans. Quan sóc a la platja, durant el dia ho vaig portant més o menys bé. Però quan arriba la nit tinc ganes de sortir i no puc". 

Una crua confessió que van explotar, fins al moment àlgid quan va comparar el seu concurs amb el pas per presó: "A mi els Cayos Cochinos em recorden allà on vaig estar... Encara que hagi decidit jo venir i em fa feliç estar aquí, fa moltes setmanes ja i em recorda moltíssim allà on jo no vaig decidir estar. El menjar és el que menys em preocupa. El que més mal em fa és no poder veure la meva gent. Estic tot el dia pensant en la meva família. Això és com recordar el temps passat allà. Aquest és un lloc paradisíac, sí, però per mi és el mateix. He perdut la meva llibertat".

Isabel Pantoja  Supervivientes

 Supervivientes

No va dir en cap moment la paraula 'presó', el que va donar ales al presentador per seguir fent sang: "Per què no verbalitzes el nom d'aquell lloc?". Una pregunta malvada que va tenir una sincera contestació: "Perquè no m'agrada. Mai no l'he anomenat, ni estant sola". Com va acabar tot plegat? Amb els ànims de Jorge Javier i l'audiència amb el cor compungit: "M'agradaria trobar les paraules i els ànims... No t'has de prendre 'Supervivientes' com una condemna, és una feina".

 

Després d'aquesta escena, va arribar un moment més dolç amb la visita sorpresa de la seva filla. Chabelita Pantoja va alegrar moltíssim Pantoja, que necessitava aquesta abraçada: "La meva nena de l'ànima! La meva nena, la meva nena! La meva vida sencera!". 

Isabel Pantoja i Chabelita a Hondures  Telecinco

Isabel Pantoja i Chabelita a Hondures / Telecinco

Va tornar a ser la reina de la gala, d'això no hi ha dubte. Caldrà veure si segueixen ficant el dit a la llaga o si deixen que es tranquil·litzi abans de tornar a parlar del tema. De moment, la gala va acabar amb l'expulsió de l'Oto. Mahi, per la seva banda, viurà amb Chelo García Cortés al palafito.

Més informació
 

Comentaris