Preocupació per a Isabel Pantoja, que fa dos dies que no menja res

Isabel Pantoja fa dies que amenaça d'abandonar 'Supervivientes'. Té el favor de tothom, ja que l'audiència l'ha salvat en dues ocasions perquè seguís concursant, els companys se l'estimen i la direcció del programa fa l'impossible per ajudar-la a arribar a la final. Ara bé, sembla que res d'això és suficient.

Després d'haver signat un contracte milionari, la cantant va començar una aventura a l'illa que l'ha esgotat física i mentalment. Considera que els seus companys es mereixen molt més seguir a Hondures, per la qual cosa ha demanat que la facin fora en més de quatre ocasions. Fins ara, però, el programa ha aconseguit convèncer-la perquè no abandoni... Però sembla que ha arribat al seu límit.

Isabel Pantoja i Omar  Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

Això fa pensar la seva última estratègia: passar dos dies sense menjar absolutament res. Pantoja no ingereix res, el que no ha passat desapercebut. Un dels seus companys, Omar Montes, s'ha preocupat per ella i ha intentat que entri en raó. Van oferir-li menjar coco, però tampoc no volia. Com ho van fer, doncs? Obrint una pinya a posta per donar-li un tros. 

 

Pantoja va menjar una petita mossegada davant la seva insistència, però van acabar discutint: "Fa dos dies que no menja i està fotuda... Té, Isabel, que fa dos dies que no menges. M'alimenta més veure't menjar el tros a tu que menjar-me'l jo". Però Isabel Pantoja va acabar farta: "Que no, que no. Que t'he dit que no! Menja-te'l tu! Ja està. Què pesat que ets. No me'l menjaré!". Davant d'això, Omar va seguir: "No pots seguir així, que cauràs malalta!". 

Isabel Pantoja  Telecinco 3

 Telecinco 

Una arriscada estratègia d'Isabel Pantoja que podria haver iniciat per forçar el seu comiat. Només queda esperar a veure la reacció del programa a la gala d'aquesta nit. Què passarà?

Més informació
 

Comentaris