Favoritisme escandalós a 'Supervivientes': l'audiència esclata

Telecinco està rebent un munt de crítiques des que va començar aquesta edició de 'Supervivientes'. Els teleespectadors ja s'ensumaven que Isabel Pantoja tindria tracte de favor, encara que no s'esperaven que ho fessin tan evident. I és que el programa vol rendibilitzar la milionada que han pagat perquè hi participés, per la qual cosa necessiten que estigui contenta i no marxi. Com ho estan fent de moment? Atorgant-li un munt de privilegis, sense dissimular. 

Carlos sobera 2 telecinco

Carlos sobera / Telecinco

La gala d'aquest dimarts, precisament, ha tornat a evidenciar-ho. Tot començava amb una prova per equips que ja enfurismat l'audiència, ja que s'ha vist clarament que la direcció del reality beneficiava Pantoja per sobre dels companys.

Van dividir els concursants per parelles, els qui havien de cavar un forat per passar per sota d'un tronc i, després, endevinar el títol d'una pel·lícula per aconseguir una mica de menjar. Doncs bé, el problema va ser que uns van tenir més pistes que els altres i que les recompenses van ser exageradament desiguals. Només cal veure que van donar costelles de xai a Pantoja i Mónica Hoyos, mentre que Carlos Lozano i Aneth havien de compartir una simple galeta amb un te fred. Un favoritisme clar i evident. A Chelo García Cortés, per exemple, van donar-li un petit entrepà de mortadel·la.  

 

Carlos Sobera també va manifestar que participava d'aquestes trampes, ja que va donar pistes a tots excepte a Mahi i Omar Montes (qui s'ha barallat amb Pantoja aquesta setmana). Casualitat?

Els teleespectadors han omplert la xarxa de crítiques, farts d'aquestes diferències de tracte. Tots són concursants, el que hauria de fer que tinguessin les mateixes condicions. Seguiran tot el concurs fent-li més fàcil a Pantoja? El que està clar és que ella se n'adona, però dubtem que es queixi... 

Més informació
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?