La primera entrevista de Pantoja després de 'Supervivientes', ben sucosa

S'apropa la gran final de 'Supervivientes'. Aquest dijous hem conegut el nom dels dos primers finalistes: Omar Montes i Fabio. Molts els consideren els millors concursants d'aquesta edició, amb la qual cosa sembla just que siguin ells. Mahi i Albert són els últims nominats, després de l'expulsió de Mónica Hoyos -qui va mostrar la seva pitjor cara en saber que es quedava a les portes de la victòria, marxant mentre insultava els companys-. 

Això sí, estava clar que Isabel Pantoja anava a ser la gran protagonista de la gala. Els metges van forçar-la a abandonar el concurs la setmana passada, en arribar a la conclusió que el tractament que ha de seguir per curar-se del problema de salut que pateix era incompatible amb la seva continuïtat en el concurs. No han dit encara què és el que té exactament, però s'especula amb un problema diabètic que l'estaria afectant els ronyons.

Isabel Pantoja, entrevistada a 'Supervivientes'

Isabel Pantoja, entrevistada a 'Supervivientes' / Telecinco

Aquest era un dels temes que més cridava l'atenció. Els teleespectadors volien saber com es troba i què sent en haver hagut d'abandonar un concurs que molts esperaven que guanyés. Que ha estat la preferida de la direcció del programa des del principi és evident. Ha tingut més privilegis que ningú, el que l'ha envoltat de moltíssimes crítiques. Entre això i l'enfrontament que han mantingut els seus fills durant el seu concurs, aquesta primera entrevista era molt sucosa.

L'audiència esperava la conversa entre Pantoja i Jorge Javier Vázquez, que no va arribar fins a mitjanit. Això sí, el resultat no va defraudar pas. Tot va començar amb un elogi del presentador, que va felicitar-la pel concurs que havia fet: "Has superat àmpliament les expectatives per què podries haver-te quedat en un segon pla i no ho has fet. Hauràs ficat la pota i veuràs coses de tu que no t'agradin, però no t'has amagat i has anat a jugar. Això és admirable. Per a nosaltres has fet un concurs brutal, compartint moltíssimes coses amb nosaltres. Això sí, hauries d'haver participat més a les proves. Sou unes vagues, Chelo i tu".

Isabel Pantoja i Jorge Javier  Telecinco

Isabel Pantoja i Jorge Javier / Telecinco

 

Com ha viscut aquesta aventura? Ella mateixa ho ha explicat: "M'he conegut més. Sabia que tenia moltes pors. Ara sé que me n'he tret moltes de sobre. La principal quina era? El meu passat recent...". No va voler parlar sobre els enfrontaments que ha tingut amb els companys, per això: "Em fico en els embolics que vull i a vegades m'ha costat reprimir-me. Però el que va passar a l'illa es queda a l'illa. Allà es fa tot gran. El més dur per mi ha estat no tenir higiene, ha estat horrible. La convivència ha estat més aviat dolenta. Vulguis o no, ho veia gairebé tot malament". 

Sobre els seus problemes mèdics simplement ha volgut agrair als metges que ho hagin vist a temps: "Jo estava confosa perquè no entenia perquè em treien de l'illa. Tenia molt de mal. Jo volia arribar fins al final però no va poder ser... Estic fent-me proves, però estic moltíssim millor". Trobarà a faltar Hondures? Sembla que no gaire: "Espero que no. No tornaria allà ni com a fantasma. Sento que els meus nens i la meva família m'hagin vist així. Estava sola a una illa en la qual l'única que m'estimava era Chelo". 

Pantoja amb els seus fills  Telecinco

Pantoja amb els seus fills /  Telecinco

Com dèiem, els problemes entre Chabelita Pantoja i Kiko Rivera, presents ambdós a plató per rebre-la, van tacar la tornada de la cantant. "Per què esteu així si sou la meva vida, per què us porteu malament?", repetia ella constantment. Els fills no van voler entrar en detalls, simplement van dir-li que era millor parlar-ho en privat: "Per tu dono la meva vida i per la meva germana també. Tenim discussions com tothom, però tot es cura", deia Kiko abans de fer una abraçada a Chabelita i a la seva mare. De ben segur, però, que aquesta baralla familiar no acaba aquí... Ara només cal veure quan concedeix la seva següent entrevista Pantoja, que encara té molt recorregut i molts diners a embutxacar-se gràcies a la seva participació a 'Supervivientes'.

Més informació
 

Comentaris