Pantoja es talla els cabells a canvi de menjar i tint a 'Supervivientes'

Aquesta edició de 'Supervivientes' segueix deixant vídeos que passaran a la posteritat. Aquesta setmana està sent la més complicada de Chelo García Cortés, que acaba de descobrir que la seva dona no vol anar a Hondures a donar-li ànims. Amb gana, sense el suport de cap familiar... Es veu més sola que mai, el que està mostrant la seva cara més vulnerable.

Mentrestant, el programa feia protagonista -de nou- a Isabel Pantoja. En aquesta ocasió van proposar-li un tracte, si accedia a tallar-se els cabells, li donarien carn feta a la barbacoa a tot l'equip i una mica de tint pels cabells. I dit i fet, la cantant va tallar-se part de la cueta a canvi de menjar.

Colate i Fabio s'enfrontaran aquest dijous a l'expulsió, però poc s'ha parlat d'això. I és que Dakota ha tornat a acaparar tota l'atenció. Per què? En aquesta ocasió tot venia per unes imatges lamentables de la forta discussió que va mantenir amb Mónica Hoyos. Dakota va arribar a dir-li "fantasma, boja, contista de merda o em menges el cony", entre els insults més suaus. 

Esbronquen Dakota a 'Supervivientes'  Telecinco

Esbronquen Dakota a 'Supervivientes' / Telecinco

 

El pitjor de tot plegat és que no és el primer cop que passa, el que ha forçat a la direcció a cridar-li l'atenció. Carlos Sobera ha parlat amb ella molt seriosament, el que ha demostrat que no volen seguir permetent aquesta actitud: "Dakota, fixa't bé en el que diré. Vull que m'escoltis bé. El programa hi ha hagut vegades que t'ha donat la raó. Però ara diu que t'estàs equivocant en la manera de tractar els teus companys. Tens un vocabulari agressiu i entenem que els cops que has tingut en la teva vida, però estàs en un moment en el qual pots anar cap endavant".

Carlos Sobera i Dakota  Telecinco

Carlos Sobera i Dakota / Telecinco

"T'avisem seriosament, si no moderes el llenguatge i la manera que tens de dirigir-te als companys, haurem de ficar-te en el corralito com a altres companys. Només esperem que corregeixis. El programa, per sobre de tot, només vol ajudar-te", va advertir-la. Caldrà veure si fas cas al consell.

Més informació
 

Comentaris