Els càmeres de 'Supervivientes', "farts" dels menyspreus d'Isabel Pantoja

Des de l'inici d'aquesta edició de 'Supervivientes' que Isabel Pantoja ha acaparat molts més vídeos que la resta de concursants. El favoritisme cap a ella és més que evident, ja que no dissimulen. Ara bé, sembla que els càmeres del programa a Hondures no estan gens contents amb ella...

Així ho assegura 'Lecturas', que ha tingut accés al testimoni d'alguns treballadors que s'han queixat de l'actitud de Pantoja. Per què? Sembla que les exigències que ha posat per concursar no estan posant les coses fàcils a l'illa, ja que han d'ajudar-la a no descuidar la seva imatge.

Isabel Pantoja a la portada de 'Lecturas'

Isabel Pantoja a la portada de 'Lecturas'

El problema seria amb les formes de la cantant, ja que no seria gens amable amb ells: "Tracta l'equip com si fossin els seus treballadors. No la suporten i la resistència d'alguns d'aquests professionals està al límit".

 

S'haurien viscut moments molt tensos amb alguns membres de l'equip, els quals no poden comunicar-se amb ella. Una prohibició que els tindria farts, ja que ella sí que els parla... i no d'una manera gaire agradable. 

Isabel Pantoja a 'Supervivientes'  Telecinco

Isabel Pantoja a 'Supervivientes' / Telecinco

Afegeixen que també voldrien denunciar que la seva actitud davant i darrere de càmera és completament diferent, una falsedat que la tindria en el centre de la diana. Farà alguna cosa la direcció del programa? De moment no se sap si l'han cridat l'atenció per aquest fet, però sembla bastant improbable tenint en compte tots els beneficis que té...

Més informació
 

Comentaris