‘Supervivientes’ es corona: Isabel Pantoja podrà rebre la visita de la filla

Privilegis, beneficis i tracte de favor. A hores d'ara queden pocs teleespectadors de 'Supervivientes' que no reconeguin que el favoritisme del programa cap a Isabel Pantoja és més que evident. La direcció ha signat alguns gestos que demostren que la tracten millor i que estan disposats a fer el que calgui per tal que no marxi. 

El problema? Que aquesta actitud desigual està començant a afartar l'audiència... Ara bé, tenint en compte que segueixen fent un share increïble, doncs sembla que els hi surt a compte. Reben un munt de crítiques, sí, però els segueixen veient en massa. És per això que ja ni dissimulen l'ajuda que li brinden. L'últim exemple? L'anunci que permetran que la seva filla la visiti a l'illa.

Isabel Pantoja a 'Supervivientes'  Telecinco

Isabel Pantoja a 'Supervivientes' / Telecinco

Chabelita Pantoja viatjarà fins a Hondures per donar ànims a la seva mare, en una retrobada que generarà una quota de pantalla espectacular. Així ho assegura en exclusiva 'QMD', que afirmen que no estava previst que fos ella la familiar que anés a donar-li suport. De fet, el programa volia que fos Kiko Rivera, però no haurien aconseguit arribar a un acord amb la productora. 

Chabelita Pantoja  Telecinco

Chabelita Pantoja /  Telecinco

Finalment, però, serà Chabelita qui abraçarà la seva mare en directe. Aquesta trobada estarà envoltada d'un munt d'interrogants: què li dirà a la seva mare quan pregunti per Kiko? Perquè recordem que la cantant no és conscient de la mala relació que tenen els seus fills actualment. 

 
Isabel Pantoja  supervivientes

Supervivientes

Sembla que el programa intentarà 'dissimular' aquest benefici, ja que els altres concursants també rebran la visita d'algun familiar. Això sí, el que està clar és que donaran molt més peixet a la retrobada d'Isabel i Chabelita Pantoja que a les altres. De quants minuts més estem parlant? Serà tan escandalós com la resta?

Més informació
 

Comentaris