Pantoja esclata contra Telecinco per emetre el seu atac d’ansietat

Isabel Pantoja vol marxar de 'Supervivientes'. Ho ha dit per activa i per passiva, ha amenaçat d'abandonar més de cinc vegades i no cessa en el seu intent de sortir nominada. El problema? Que la direcció del programa fa l'impossible perquè no marxi, conscients que és la protagonista indiscutible d'aquesta edició. Sense ella baixarien en audiència i deixarien de tenir atractiu, el que no es poden permetre... quan encara queden tantes setmanes de concurs.

Ella està desesperada, per això, el que es va demostrar a l'última gala quan van emetre unes preocupants imatges seves. En elles, de fet, es veia la cantant patint un greu atac d'ansietat. No van emetre tota la gravació, però sembla que van penedir-se després de veure la gran repercussió que va tenir. Què ha decidit la direcció del programa davant d'això? Tornar a posar les imatges a la gala de diumenge, juntament amb els moments que no s'havien vist.

Això no ha fet gens de gràcia a Pantoja, que ha carregat durament contra ells. Primer, per gravar-la en un moment així i, posteriorment, per emetre-les sense cap mirament. Però de poc servia aquest lament, ja que pel programa era massa sucós que els teleespectadors la veiessin afirmar que estava recordant el seu pas per presó.

"Però esteu gravant tot això? De veritat que ho esteu gravant tot? I ja que esteu gravant, voleu que parli? Parlo el que vulgui en aquest moment?", esclatava visiblement enfadada. Els càmeres, en comptes de recular, seguien filmant la seva actitud desafiant. El resultat? Crits de Pantoja i la imatge anant-se a negre, el que fa pensar que després d'aquell instant va passar quelcom encara més fort que no han emès. 

 
Isabel Pantoja, amb un atac d'ansietat  Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo  / Telecinco

Mentre la polèmica creixia, Jorge Javier Vázquez ha tornat a fer-la protagonista de la seva última columna a 'Lecturas' -després d'afirmar sense vergonya que farà l'impossible perquè arribi a la final-. En aquesta ocasió, ha seguit el mateix discurs: "És indiscutible, 'Supervivientes 2019 passarà a la història per ser l'edició d'Isabel Pantoja". Com acabarà la cosa? Caldrà veure si Isabel Pantoja compleix la promesa i marxa o s'espera a ser expulsada. 

Més informació
 

Comentaris